Over mij

Hoi! Ik ben Danique Krol, een 22-jarig meisje uit Twente. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie in de richting Journalistiek. Mijn grootste passie is schrijven, dat is ook de reden waarom ik deze blog ben begonnen. Schrijven is het allerliefste wat ik doe. Mijn grootste droom is om ooit mijn eigen boeken uit te kunnen brengen. Deze blog zou een kleine stap in die richting kunnen zijn.

Ik ben een denker en dromer. Mijn gedachtes kunnen soms erg diep gaan. Ik denk graag na over de dingen in het leven. In mijn leven en die van mijn omgeving. Ook houd ik ervan om dingen van mij af te schrijven. Ik ben een echt ‘lijstjesmeisje’. Mijn collectie notitieboekjes is daarom ook erg groot. Maar waarom zou ik deze gedachtes niet delen met de buitenwereld?

Ook vind je hier mijn portfolio. Hiermee krijg je een goede indruk van het werk dat ik al gedaan heb. Ben je benieuwd, kijk daar dan zeker even naar!

Het voornaamste doel van deze blog is om mijn hersenspinsels en mijn liefde voor schrijven te delen met anderen. Daarnaast vind ik het ook heel belangrijk dat het onderwerp een positiviteit een groot onderdeel vormt van mijn blog.

error: Hier valt niets te kopiëren ;)