31 dec Een jaar voorbij

De laatste paar uur gaan in. De klok tikt door. Over minder dan tien uur is 2016 alweer voorbij.
Voor mij voelt het eerlijk gezegd niet anders dan gisteren. Ik vind het niet erg bijzonder dat er een nieuw jaar zal starten. Wat is er anders aan dan afgelopen jaar? Het enige wat anders wordt, is dat je 2017 moet schrijven in plaats van 2016.

Er zijn mensen die 2017 totaal anders aan willen pakken dan 2016. Van cliché naar cliché. De één stopt met roken, de ander wil graag een paar kilo kwijtraken. Ik ben niet echt van de goede voornemens. Het enige wat ik wil, is dat 2017 me nog meer zal brengen dan het afgelopen jaar.

Voor mij was 2016 een redelijk goed jaar. Ik haalde mijn propedeuse voor de opleiding Media, Informatie & Communicatie, ik leerde mezelf kennen van binnen en buiten en ik ben er achter gekomen wat ik nou eigenlijk wil met mijn leven. Ik zou zo graag wat positiever in het leven willen staan. Gelukkig ben ik al redelijk in de goede richting. Ik heb geleerd om door te zetten, terwijl ik eigenlijk graag zou willen opgeven. Ik heb ook geleerd om dichtbij mezelf te blijven, hoeveel een ander ook van me verwacht en van me vraagt. Kortom, ik heb keihard gewerkt aan mezelf en dat wil ik ook graag doorzetten in 2017. Dit doe ik gelukkig niet alleen, maar samen met de mensen om wie ik het allermeeste geef. Samen kun je meer dan alleen. <3

Wat zijn jouw goede voornemens?
Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: