02 aug Waar ik naar uitkijk

Terugdenken aan wat geweest is, stilstaan bij vandaag, of uitkijken naar de toekomst. Persoonlijk helpt het mij enorm om te denken aan al het leuks dat nog komen gaat. Ik leef vaak naar die momenten toe en het zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf. Vandaar dat ik een lijstje heb opgesteld met al het leuks wat mij te wachten staat.

Kampeervakantie op Ameland

Over minder dan een week is het zover! Samen met Thijs en onze nieuwe (megagrote) tent vertrekken wij 1,5 week naar Ameland. In de afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om al onze spullen – geloof me, je bent heel veel spullen nodig als je gaat kamperen – bij elkaar te sprokkelen. Pannen, bestek, borden, glazen, maar ook een gasfles en een barbecue. Veel hebben we mogen lenen van mijn ouders, wat natuurlijk enorm fijn is! Daarnaast hebben we ook het een en ander zelf gekocht. Uiteindelijk hebben we alles bij elkaar en rest ons nu alleen nog het inpakken van alle spullen.

Waar ik voornamelijk naar uitkijk is de quality time met Thijs, het eindelijk vinden van mijn rust en het genieten. Het lijkt me onwijs leuk om alleen met z’n tweetjes te gaan kamperen. Natuurlijk lijkt het me ook heel erg leuk om het eiland te verkennen.

Stage lopen bij de Margriet

Zoals jullie misschien weten ga ik aankomend halfjaar stage lopen bij de Margriet. Naast het feit dat ik het erg spannend vind, kijk ik er ook enorm naar uit! Het lijkt me erg leuk om mee te draaien bij een groot magazine. Mijn taken zijn ook erg divers, waardoor ik alleen maar meer zin krijg in mijn stage. Geen schoolboeken en veel eigen verantwoordelijkheid. Een stukje dichterbij de ‘grotemensenwereld’

Weekend Barcelona

In de herfst ga ik hoogstwaarschijnlijk met mijn vader en zus een minitripje maken naar Barcelona. Mijn zus en ik zijn al een aantal keren nachtjes weg geweest alleen met mijn moeder, maar het leek ons ook leuk om eens alleen met onze vader op stap te gaan. Hijzelf had bedacht dat Barcelona wel leuk zou zijn. Ik ben er al eens geweest en ik vind het een hele mooie stad. En nee, dit wordt geen shopweekend maar echt een cultureel uitstapje. Ik kijk er echt naar uit!

Zo, dat voelt goed om eens bij stil te staan. Het zijn alledrie vrij grote dingen, maar ik kan daarnaast ook erg uitkijken naar de kleine dingen zoals afspreken met mijn vriendinnen, met familie zijn, of iets leuks doen met Thijs. Deze dingen houden mij op de been en ze zorgen ervoor dat ik lekker in mijn vel blijf zitten. Op de toekomst!

Waar kijk jij naar uit?14 Reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: