26 jul 5 x Netflix aanraders

Voor de meesten van ons is het zomervakantie. Dé tijd om te ontspannen en om tot rust te komen. Heb je even geen zin om wéér naar het zwembad te gaan, of is het een druilerige dag? Dan biedt Netflix vast een uitkomst. Aangezien ik zelf vaak op zoek ben naar leuke films of series, leek het me leuk om mijn persoonlijke favorieten met jullie te delen. Zie hier: mijn Netflix aanraders.

New Girl

New Girl is een serie met Zoeey Deschanel als hoofdrolspeelster. Naast het feit dat zij mijn ultieme girlcrush is, is ze ook een ontzettend leuke actrice. In de eerste aflevering komt ze terecht in een appartement die ze deelt met drie andere mannen. New Girl is een comedyserie en op dit moment staan er 7 seizoenen op Netflix. Iedere aflevering duurt zo’n 20 minuten, wat ik erg fijn vind. Zo kun je gemakkelijk ‘eventjes’ een aflevering kijken zonder dat je uren bezig bent. Ik kijk het samen met Thijs, maar ik moet mezelf vaak inhouden om niet in mijn eentje een aflevering te gaan kijken. Een echte aanrader is deze serie dus.

Blue Lagoon

Blue Lagoon is een romantische film en tegelijkertijd ook een remake van de gelijknamige film uit 1980. Het verhaal speelt zich af op een onbewoond eiland. Vroeger was dit al een populaire film, nu raakt de film ook de vele harten van vrouwen met haar romantische liefdesverhaal. Perfect voor liefhebbers van romantische films. Ook zeker leuk om te kijken met je vriend of vriendinnen. Voor het ultieme zomergevoel.

The Last song

Deze film is medebekend door haar hoofdrolspeelster: Miley Cyrus. Samen met megahunk Liam Hemsworth beleeft ze de mooiste zomer van haar leven. Of toch niet? The Last Song is een romantische dramafilm. Ronnie (Miley) moet de zomer doorbrengen bij haar vader om een betere band te creëren. Als opstandige puber moet ze hier niets van weten. Totdat Will in haar leven komt..

Leuk weetje: de film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nicholas Sparks, auteur van onder andere Dear John en The Notebook.

Letters To Juliet

Juliet? Jazeker, die van Romeo en Julia. Het wereldberoemde liefdesverhaal was aanleiding voor het maken van deze film. Amanda Seyfried is de hoofdrolspeelster in dit prachtige liefdesverhaal. Een 50-jarige oude brief wordt beantwoord waardoor een oude liefde wordt herboren. Waar zouden we zijn zonder de liefde? Wederom weer een enorme zwijmelfilm, maar ik houd ervan! Leg de zakdoekjes maar vast klaar..

Modern Family

Van romantiek weer naar comedy. Deze welbekende serie telt in totaal 7 seizoenen, waarvan ik alles al heb gezien. Met een traan bekeek ik de laatste aflevering. Ik vond het vreselijk dat ik niet meer kon bekijken. Gelukkig zijn er in ieder geval drie seizoenen óf in de maak, óf al uit en nog niet op Netflix verschenen. Modern Family is een serie vol met humor. We volgen het leven van de familie Dunphy en Pritchett. Een hele hechte familie die samen veel avonturen beleven in Los Angeles. Super grappig en geschikt voor zowel vrouwen als mannen.


Dit waren mijn aanraders. Wellicht dat ik over een tijdje nog wat favorieten met jullie deel. Laat me zeker weten als je dat ziet zitten!

Wat zijn jouw Netflix aanraders?13 Reactie's
 • Donna
  Geplaatst op 09:17h, 26 juli Beantwoorden

  Leuke films heb je gekozen! Ik heb alles al gezien, maar Modern Family blijf ik toch vaak naar terugkomen. Het is nog steeds erg leuk na al die jaren.

  • Danique Krol
   Geplaatst op 20:34h, 26 juli Beantwoorden

   Ik kan ook echt niet wachten totdat de nieuwe seizoenen online staan!

 • Dinja
  Geplaatst op 11:13h, 26 juli Beantwoorden

  Leuk meis, ik ga ze kijken! Xxx

 • Jessica J.
  Geplaatst op 12:24h, 26 juli Beantwoorden

  Ik hou in het algemeen niet zo van zulke zwijmelfilms, al zijn er uitzonderingen. 😉 New Girl vind ik wel erg leuk! Momenteel kijk ik op Netflix seizoen 7 van The Vampire Diaries, seizoen 3 van Fargo, seizoen 5 van Orphan Black, seizoen 1 van El Chapo en seizoen 2 van Don’t Trust the Bitch in Apartment 23. Krysten Ritter is dan weer mijn girl crush. 😉
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #63 • Overdosis katten en roadtrip naar Chaos DescendsMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 20:35h, 26 juli Beantwoorden

   Haha, wie weet zit er toch 1 voor je tussen! Pfoe wat kijk jij veel. The Vampire Diaries lijkt me ook erg leuk!

 • Simone
  Geplaatst op 19:11h, 26 juli Beantwoorden

  New Girl vond ik niet zo leuk. Ik heb er een aantal afleveringen van gezien, maar werd er gewoon niet zo warm van. Ik heb inmiddels Pretty Little Liars al helemaal uit gekeken en ben nu bezig met een crime-serie, Crossing Lines. Vind ik een hele vette serie.
  Simone onlangs geplaatst…Mijn Droombruiloft | De bruiloft van Sophie met een Italiaans tintjeMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 20:36h, 26 juli Beantwoorden

   Jammer, ieder haar eigen smaak. Ik vind dab PLL weer niet zo haha. Oke, die ken ik niet!

 • Irene
  Geplaatst op 19:24h, 26 juli Beantwoorden

  Zooey is ook mijn girlcrush! Haha. En New Girl is echt een van m’n favoriete series! Word er altijd zo happy van. En ik vind het ook fijn dat de afleveringen redelijk kort duren. Mijn aanrader? Sherlock! Dat is m’n lievelings.
  Irene onlangs geplaatst…26 before 27 • Update #3My Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 20:36h, 26 juli Beantwoorden

   Woehoe haha! Ik zal eens een trailer kijken, misschien dat dat ook iets voor mij is :).

 • Malou | Blonde Blossom
  Geplaatst op 09:21h, 27 juli Beantwoorden

  Modern Family is echt mijn all time favoriet, ik heb bijna het gevoel dat ik zelf een Dunphy/Prichett ben. Het is echt zo’n geweldige serie! Ik ben nu ook in seizoen 7, maar ik stel het uitkijken uit. Ik wist trouwens niet dat Letters to Juliet op Netflix staat! Zo’n mooie film is dat. Malou x

  • Danique Krol
   Geplaatst op 11:48h, 27 juli Beantwoorden

   Haha, wat grappig! Ik herken het heel erg ik vond het ook vreselijk om de laatste aflevering te moeten kijken.

 • TypischKim
  Geplaatst op 14:40h, 27 juli Beantwoorden

  Ik kende het hele lijstje, maar heb alleen Letters To Julliet gezien! En meer dan één keer om eerlijk te zijn haha.
  TypischKim onlangs geplaatst…Mijn droom werd werkelijkheid: typischkim.com!My Profile

 • Sarah
  Geplaatst op 15:17h, 20 oktober Beantwoorden

  New Girl vind ik ook zo fijn om naar te kijken. Ook mede omdat elke aflevering niet al té lang duurt. Die serie kijkt daarom altijd zo lekker makkelijk weg. En oeeh, The Last Song vind ik zo’n extreem mooie film. Doet me eraan denken dat ik die echt nog eens moet bekijken,
  Sarah onlangs geplaatst…Review – Historische wereldkaart van Wereldkaarten.nlMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: