17 mei #DIYmetViking evenement

Afgelopen zaterdag ging ik naar mijn allereerste blogevenement! Het evenement werd georganiseerd door het Engelse bedrijf Viking. Dit evenement bestond uit drie creatieve workshops. Ik vond het echt supergaaf dat ik was uitgenodigd. Het evenement begon om 11 uur en vond plaats in Amsterdam in Studio Zeeburg. Aangezien ik helemaal vanuit Twente moest komen, zat ik om kwart over acht ‘s ochtends al in de trein. Ik vind het heerlijk om in de trein te zitten. Ik vermaakte me prima met mijn Harry Potter boek. Zoals altijd was ik lekker op tijd. Na verdwaald te zijn, vond ik toch uiteindelijk waar ik moest zijn. De locatie bevond zich aan het water, wat er erg mooi uitzag.

Ik kwam binnen en ik werd ontvangen door de vrouw die dit allemaal had georganiseerd. Ze vroeg om mijn naam en toen ik die vertelde, keek ze op een lijstje met allerlei namen. Blijkbaar stond ik niet op die lijst, wat ik vrij vreemd vind, aangezien zij mij zelf persoonlijk had uitgenodigd. Nou goed, ik mocht gelukkig gewoon doorlopen. Verderop stonden al een paar meisjes, waaronder Stella van Mondetmoi. Naarmate de tijd verstreek, kwamen er steeds meer bloggers binnen. Veel van hen kende ik niet, een paar ook wel. In totaal waren we ongeveer met zo’n 30 vrouwen en één man.

Workshop 1

Bij binnenkomst kreeg iedereen een gekleurd papiertje, wat ons in drie groepen verdeelde. Ik mocht als eerste starten bij het handletteren. Deze workshop werd gegeven door Mirjam de Boer. Ze had voor ieder van ons een leuk handlettersetje neergelegd. We leerden de basistechnieken van het handletteren. Ze vond dat we het vanaf het begin moesten leren en dat we niet moesten gaan ‘natekenen’ van voorbeelden. Ik ben er nog niet heel goed in, maar ik vond het wel erg leuk om te doen.

Workshop 2

Na deze workshop ging ons groepje verder naar block printing. Hier maakten we onze eigen stempel. Met behulp van een guts, ‘sneden’ we een vorm uit een grote blok gum. Het leek mij leuk om een potlood te maken, aangezien deze symbool staat voor mijn blog. Het was een precies werkje, maar ik vond het echt heel tof om te doen. Vervolgens gebruikten we deze stempel om een tijdschrifthouder te versieren. Ik moet zeggen dat ik het resultaat best leuk vind geworden. Deze workshop werd overigens gegeven door Stefanie.

Lunch

Om half twee stond er een uitgebreide lunch voor ons klaar. Er was van alles. Vegetarische broodjes, wraps en broodjes met vlees en vis. Daarnaast was dit een mooie mogelijkheid om mijn medebloggers te spreken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel een beetje lastig vond, maar dat kwam uiteindelijk ook wel goed. Ik ontmoette ook wat leuke bloggers waarvan ik de blog al een tijdje volg. Best gek om hen dan zo in het echt te zien.

Workshop 3

Als laatste gingen we scrappen. Deze workshop werd gegeven door Sandra Dijkstra. Aangezien we maar weinig tijd hadden, werd het een iets andere opdracht. Iedereen kreeg een A4 schetsboek en een A4 papier. Met behulp van verschillende stempels en sjablonen, maakten we een mooie voorkant voor het schetsboek. Dit vond ik het allerleukste om te doen, omdat ik hier niet iets binnen de lijntjes hoefde te doen. Lekker smeren met verf, wie vindt dat nou niet leuk?

Om iets voor drie was het evenement afgelopen en kreeg iedereen een leuke goodybag mee naar huis. Het was een heel geslaagd evenement en als dit voor een tweede keer wordt georganiseerd, ben ik zeker weer van de partij! Ik vond het heel leuk om eens wat medebloggers te ontmoeten en ik voelde me vereerd dat ik was uitgenodigd.

De goodybag

Allereerst zaten er twee markers in van het merk UNI. Een zilveren en een gouden. Erg tof.

Ook zaten er twee Sharpies in. Dit schijnen erg fijne pennen te zijn om te gebruiken tijdens het handletteren. Nou, ik ben benieuwd!

Daarnaast zat er in de goodybag ook een sjabloon en een stempel. Ik denk dat ik dit zeker nog eens ga proberen en dan heb ik in ieder geval dit al in huis!

Twee rolletjes washi tape. Daar krijg ik nooit genoeg van.

Als laatste zat er ook nog een witte, simpele mok in. Ik gok dat het de bedoeling is dat je deze zelf versiert met stiften of iets dergelijks.

Ook alles wat ik zelf had gemaakt, mocht ik mee naar huis nemen. Ik vind het erg leuk dat ik deze spulletjes kreeg en ik ga ze zeker snel gebruiken!

Ben jij wel eens op een blogevenement geweest?Tags:
10 Reactie's
 • Romy
  Geplaatst op 09:24h, 17 mei Beantwoorden

  Zo leuk dat je erbij was en wat een mooi verslag heb je ervan gemaakt! Ik vond het ook echt een heel tof event. Je schrift is mooi geworden trouwens en wat een gave stempel!
  Romy onlangs geplaatst…6 simpele tips voor iets meer zelfvertrouwenMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 14:51h, 17 mei Beantwoorden

   Dankjewel! Ik vond het zeker voor herhaling vatbaar. Zijn jouw creaties ook leuk geworden?

 • Bente
  Geplaatst op 10:05h, 17 mei Beantwoorden

  Het was leuk om je te ontmoeten! Jouw potlood stempeltje was ook erg leuk geworden! 🙂

  • Danique Krol
   Geplaatst op 14:53h, 17 mei Beantwoorden

   Ik vond het ook leuk om jou te ontmoeten, ik zag mezelf in jouw vlog haha. Dankjewel, jouw creaties zien er ook supertof uit!

 • Stella
  Geplaatst op 13:24h, 17 mei Beantwoorden

  Jeei, het was leuk he? Ik vond het heel leuk om je te ontmoeten! Ik heb me inmiddels ook wat meer in jouw blog verdiept (hihi, stalk stalk) en ik lees echt best veel dingen die ik ook in mezelf herken! Als je het leuk vindt kunnen we ooit wel een keertje afspreken; lijkt me gezellig (: En jouw stempeltje is echt heel leuk geworden – leuk dat je een soort je eigen logootje in een stempel hebt nu! Liefs!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 14:55h, 17 mei Beantwoorden

   Het was super! Ik vond het ook echt heel erg leuk om jou in het echt te zien, aangezien ik jouw blog al een tijdje volg haha. Dat lijkt me echt heel erg leuk! Wat lief, dankjewel <3.

 • Evelyne
  Geplaatst op 22:36h, 18 mei Beantwoorden

  Heel leuk hoe je die eigen stempel enzo maakt!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 22:41h, 18 mei Beantwoorden

   Dankjewel!

 • Anna
  Geplaatst op 14:28h, 23 mei Beantwoorden

  Ohhh, wat een mooie stempel <3. Heel goed gelukt! En ik vond het zo'n gezellige dag. En heel leuk om je te ontmoeten :). En ook leuk om je verslagje te lezen en foto's te zien!
  Anna onlangs geplaatst…Event | DIY met VikingMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 15:19h, 23 mei Beantwoorden

   Dankjewel! Ik vond het ook heel gezellig en leuk om jou te zien!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: