19 dec Een nieuwe start

Long time, no see. Na vier maanden geen gehoor te hebben gegeven ben ik weer terug! Zoals ik al eerder had aangegeven in een blogpost, was ik van plan om het helemaal anders te gaan aanpakken met mijn website. Ik heb mijn lay-out aangepast, een nieuwe header ontworpen en een portfolio pagina toegevoegd. daniquekrol.nl gaat een andere weg inslaan. Eerder schreef ik reviews over onder andere make-up producten, postte ik outfits en schreef ik blogs over persoonlijke dingen. De eerste twee categorieën zullen (bijna helemaal) verdwijnen. Ik ben van mening dat er genoeg andere bloggers zijn die dit veel beter kunnen en ook een grotere passie hiervoor hebben. Maar het persoonlijke onderdeel wil ik juist meer gaan belichten.

daniquekrol.nl wordt een persoonlijke blog met een twist. Naast het feit dat ik persoonlijke artikelen zal gaan schrijven, zullen er ook veel teksten verschijnen op mijn website. Ik heb een enorme passie voor schrijven en dat wil ik heel graag delen met iedereen op het internet. Ook houd ik er enorm van om creatief bezig te zijn. Mijn blog wordt een blog waarop ik alles zal delen wat ík leuk vind om te doen. Want ik schrijf immers omdat ik het zelf leuk vind. Ik wil niet meer over onderwerpen schrijven die het ‘waarschijnlijk’ goed zullen doen onder lezers. Wat ik wil is schrijven vanuit mijn hart over de dingen die ik leuk vind. Daar wordt de blog immers erg persoonlijk van.

Zoals ik net al zei, heb ik mijn portfolio ook toegevoegd aan mijn website. Hierop is te zien wat ik allemaal voor opdrachten heb gedaan voor schoolprojecten, of voor eigen projecten. Dit is natuurlijk erg handig voor eventuele werkgevers, maar ik vind het ook erg leuk om dit met iedereen te kunnen delen.

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van deze nieuwe stap die ik hiermee ga nemen.
Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: