18 apr Even bijkletsen #2

Het leek me nu een uitgelezen moment om eens gezellig met jullie bij te kletsen. Zoals jullie wel hebben gemerkt, ben ik naar wat minder artikelen per week gegaan. Dit komt puur omdat ik het de laatste tijd erg druk heb. Alweer? Ja, helaas.. Ik bevind me in de laatste week van mijn tentamenweek, wat dan wel weer betekent dat ik volgende week meer tijd zal hebben! Laat het dan ook net meivakantie zijn, waar ik onwijs naar uitkijk! Heerlijk zo’n vakantie net na een periode. Even een weekje rustig aandoen en genieten van mijn vrijheid.

De laatste weken hadden ups en downs, maar ik sleep mezelf er toch doorheen. Zo werd ik afgelopen maandag gebeld met de vraag of ik op sollicitatiegesprek wilde komen bij de Margriet (!!) En of ik dat wou. Drie dagen later was het zover, samen met Thijs vertrok al vroeg in de trein op weg naar Hoofddorp. Ik vond het heel erg fijn dat Thijs met mij meeging, zodat ik genoeg afleiding had. Ik was namelijk nogal zenuwachtig, wat ook normaal is voor een sollicitatiegesprek. De dagen voor het gesprek bereidde ik me goed voor, zodat ik met vol vertrouwen in het gesprek zou stappen. Het gesprek verliep goed en het enige wat mij nog restte, was afwachten.

Nog geen dag later, kreeg ik een héél leuk telefoontje. Ik was aangenomen! Ze hadden mij gekozen! Heel tof natuurlijk, het was altijd al mijn droom om bij zo’n gaaf tijdschrift te mogen werken. Het gaat hierbij om een stage van een halfjaar vanuit mijn studie. In september ga ik dus voor een halfjaar op en neer naar Hoofddorp. Ja, je leest het goed. Ik ga vier dagen in de week op en neer reizen. Dit zal mij zo’n 3,5 uur per dag reizen kosten, maar dat heb ik er echt voor over! Ik moet eerlijk toegeven dat ik het reizen in de trein eigenlijk best wel leuk vind. In die tijd kan ik mooi bezig voor mijn studie, of natuurlijk voor mijn blog! Ik kijk er enorm naar uit en ik kan niet wachten tot 4 september!

Daarnaast is het natuurlijk net Pasen geweest. Deze Pasen voelde een beetje als Kerst. Beide dagen werden vrij volgepland. Eerste Paasdag dekte ik de tafel voor ons zessen, waarna wij heerlijk hebben gebruncht. In de middag ging ik naar mijn schoonfamilie. Tweede Paasdag bestond uit werken aan opdrachten voor mijn studie en lekker pizzaretten bij de schoonfamilie. Al met al een drukke week, maar wel een hele leuke!

Hoe was jouw week? Heb je een leuke Pasen gehad?4 Reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: