23 mrt Mijn everyday make-up

Of ik iedere dag make-up draag? Nee, natuurlijk niet! Er zijn zat dagen waarop ik geen zin heb in make-up op mijn gezicht. Vaak is dit in het weekend, of als ik een dag vrij ben. Naar school draag ik meestal wel gewoon altijd make-up. De ene keer meer dan de andere keer, het is maar net waar ik op dat moment zin in heb. Ik laat jullie in dit artikel zien welke producten ik bijna iedere dag gebruik. Soms wissel ik wel eens af met producten, maar de meeste van deze producten gebruik ik gewoon het vaakst.

basis

Als basis gebruik ik bovenstaande producten iedere dag. Sinds kort gebruik ik een primer. Voorheen zag ik eigenlijk niet het nut in van zo’n smeerbaar goedje. Maar zo’n 2 maand geleden werd ik toch benieuwd naar de Nivea Aftershave Balm. Sinds ik hem heb gekocht, gebruik ik hem haast iedere dag onder mijn foundation.

De Catrice All Matt Plus foundation werkt het beste als ik iets meer dekking wil. De kleur is bijna zo goed als mijn eigen huidskleur. Dit is denk ik al mijn 3e of 4e potje. Ik ben super tevreden over deze foundation! Maar als ik niet zo’n zin heb in een superdekkende foundation, gebruik ik ook graag de Maybelline Dream Pure BB cream. Hij is helaas bijna op, maar ik vind dit één van de mooiste bb creams die ik ooit heb gehad.

De concealer die ik gebruik is wederom van Catrice. Eerder was ik ook fan van die van Essence, maar sinds ik deze heb wil ik niets anders meer. Ik heb helaas last van kringen onder mijn ogen en deze concealer verbergt dit erg mooi.

poeders

Qua poeders gebruik ik meestal deze producten, maar vaak wissel ik ook nog wel tussen blush, bronzer en highlighter. Maar deze producten zijn toch wel mijn favoriet. De Catrice Prime and Fine Mattifiying Powder is erg fijn om je huid te materen. Ook vind ik het fijn dat er een grote spiegel in zit.

Zoals je hier kunt lezen, ben ik sinds kort helemaal weg van de Sleek Face Contour Kit. Ik gebruik hem de laatste tijd dan ook bijna elke dag. Dit kitje is echt één van de pareltjes in mijn stash. Alhoewel ik niet iedere dag zin heb om te contouren, gebruik ik deze toch wel het meest wanneer ik er wel zin in heb.

De blush die ik het mooiste vind, is er een uit een limited collectie van Essence. Namelijk de Cinderella collectie. Dit is een zachtroze blush met hele kleine glittertjes, die ik overal mooi bij vind staan.

overig

We zijn alweer aangekomen bij de laatste producten. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik het o zo geliefde Catrice Wenkbrauwsetje, waar ik al eerder een review over schreef. Hierover heen gebruik ik de Catrice wenkbrauwgel, om de wenkbrauwen te ‘setten’.

De mascara die ik gebruik is van Essence, de Maximum Definition mascara. Deze mascara is al jaren een favoriet van mij en ik koop hem telkens weer. De mascara heeft een siliconen borsteltje, die je wimpers erg mooi van elkaar scheidt. Hij klontert niet en brengt makkelijk aan.

Als laatste deze lipstick van Essence. Ook deze heb ik nog maar een paar weken, maar ik vind het een mooi kleurtje voor iedere dag.

Zoals je kunt zien, ben ik echt een liefhebber van budget make-up. Ik heb helaas op dit moment niet het geld om luxe producten te kopen, maar dat vind ik niet erg. Budget hoeft niet altijd per se slechter te zijn. Ik ben erg tevreden met deze producten.

Wat is jouw favoriete budget make-up product?

2 Reactie's
 • Nicole
  Geplaatst op 11:10h, 23 maart Beantwoorden

  Wat een mooie producten gebruik je dagelijks! Die foundation/BB cream van Maybelline lijkt me zo fijn. Na m’n no-buy month ga ik die misschien toch een keer aanschaffen! Heb jij zelf ook de roze variant gehad? En zo ja, welke vond je fijner; de roze of de blauwe?
  Nicole onlangs geplaatst…Brand Focus: StilaMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 18:54h, 23 maart Beantwoorden

   Dankjewel! Dat is hij zeker ja. Ik heb ze allebei en ik vind denk ik toch de blauwe het fijnst. De roze variant is wat vloeibaarder en dekt daardoor net iets minder goed dan de blauwe versie. Ik raad je dus echt de blauwe aan!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: