26 aug Familie

Familie, één van de belangrijkste dingen uit mijn leven. Natuurlijk kun je niet zonder, anders zou je niet bestaan. Ik ben een van de gelukkigen die haar beide ouders nog heeft, getrouwd en wel. Ik weet helaas ook dat het anders kan.

Om mij heen zie ik dat ik mezelf echt gelukkig mag prijzen. Veel leeftijdsgenoten van mij hebben gescheiden ouders, of ze hebben één of beide ouders verloren. Het lijkt me vrij heftig om dit mee te moeten maken. Vandaar dat ik ook extra blij ben dat ik het zo goed voor elkaar heb en ik ben hier ook zeker erg zuinig op.

Mijn ouders

Mijn vader en moeder zijn volgend jaar alweer 30 jaar getrouwd, een hele lange tijd dus al. Nog steeds zie en merk ik dat ze erg gelukkig zijn met elkaar. Ik vind het heerlijk om te zien dat ze samen veel ondernemen en elkaar overal in steunen. Naast er voor elkaar zijn, zijn ze er ook elk moment van de dag voor mij. Voel ik me niet fijn, zijn zij degene die mij opbeuren en mij goede adviezen geven.

Mijn zus

Ik heb één zus, waar ik erg blij mee ben. Dat was vroeger wel iets anders. Toen ze nog thuis woonde, was het vaak onweer bij ons thuis. We konden niet met, maar ook niet zonder elkaar. Mijn zus is twee jaar ouder dan ik, dus ik zie en zag haar ook echt als een voorbeeld. Als jongste kind profiteer je enorm, als zij iets mocht, mocht ik het ook. Terwijl ik een stuk jonger was dan haar. Sinds een jaar woont ze niet meer thuis en het gaat beter dan ooit tussen ons. We zijn nu echte vriendinnen geworden en zo zie ik haar ook.

Op plexiglas

Afgelopen herfst heb ik samen met mijn gezin en onze aanhang een fotoshoot gedaan. Hieruit zijn prachtige foto’s gekomen, die ik tot nu toe alleen nog maar digitaal had. Wat is er nou leuker dan bovenstaande foto in handen te kunnen hebben? Fotofabriek.nl vroeg mij of ik het leuk vond om een foto op plexiglas te ontvangen. En of ik dat leuk vond! Na een snelle en goede service werd het pakketje bij mij bezorgd. Ik vind het er erg mooi uitzien en het heeft iets speciaals. Ik vind het mooier dan een foto op canvas, dus dat is een goed teken! Waarschijnlijk ga ik de foto in mijn slaapkamer ophangen, hierdoor zal ik iedere ochtend met een glimlach op mijn gezicht wakker worden.

Zie hier het eindresultaat:

Wil jij ook een foto laten afdrukken op plexiglas? Leuk als cadeau aan een ander of aan jezelf! Klik hier om direct een exemplaar te bestellen. Naast foto’s op plexiglas heeft Fotofabriek.nl nog meer te bieden. Je kunt hier namelijk allerlei fotoproducten maken met je eigen foto’s. Een fotoboek als herinnering aan de afgelopen vakantie, een fotoagenda voor het nieuwe schooljaar of een leuke foto op canvas.

Hoe is de band met jouw familie?2 Reactie's
 • Romy
  Geplaatst op 00:30h, 27 augustus Beantwoorden

  Wat fijn dat je zo’n goede band hebt met je familie en dat de band met je zus zoveel beter is geworden sinds ze niet meer thuis woont. Jullie lijken trouwens ook best wel op elkaar 🙂 Leuk om te zien! De foto op plexiglas is echt prachtig zo!
  Ik heb zelf ook een goede band met mijn ouders. Met mijn broertjes doe ik de laatste tijd niet heel vaak leuke dingen, maar ik merk wel dat we al zoveel beter serieus met elkaar kunnen praten dan een paar jaar geleden. Dat is wel heel fijn 🙂

  • Danique Krol
   Geplaatst op 10:24h, 28 augustus Beantwoorden

   Haha, dat hoor ik wel vaker. Ik vind hem ook erg mooi geworden! Wat goed om te horen dat de band met jouw ouders en broertjes ook zo goed is. Ik snap dat je het fijn vindt dat de gesprekken serieuzer zijn geworden, dat vind ik zelf ook erg belangrijk.

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: