01 mrt Fantaseren over de toekomst

20,5 jaar geleden kwam ik voor het eerst op de wereld terecht. 26 september 1996, om precies te zijn. Met mijn (toch wel) vrij weinige jaren op deze wereld, heb ik al het een en ander meegemaakt. Leuke dingen, maar ook minder leuke dingen. Het verleden valt niet meer te veranderen, je moet er alleen mee proberen te leven. Daar tegenover staat de toekomst, die deur staat nog helemaal (?) open. Ik houd er enorm van om te dromen en te fantaseren over de toekomst. Ik ben zo benieuwd wat de toekomst mij zal gaan brengen!

Mensen kijken mij vaak raar aan, wanneer ik vertel dat ik enorm veel zin heb in de tijd van ‘volwassenheid’. Velen zeggen dat ik moet genieten van de tijd dat ik jong ben en dat – wanneer ik dit niet doe – spijt zal gaan krijgen in de toekomst. Ik geniet op zich ook wel van deze tijd, maar ik blijf dromen over de tijd waarin ik onafhankelijk ben.

Waar droom/fantaseer ik dan zoal over?

Ik kijk echt heel erg uit naar de tijd wanneer mijn leven zogenoemd op ‘rolletjes’ loopt. Hierbij gaat het om het punt waarop ik zo’n beetje alles in mijn leven op een rijtje heb.

Mijn dromen voor de toekomst zijn onder andere:
~ Getrouwd zijn met de liefste man van de wereld (Thijs natuurlijk <3);
~ We wonen samen in een huis dat we zelf gekocht en ingericht hebben tot ons droompaleisje;
~ Samen hebben we twee of drie kleine kotertjes rondlopen;
~ Ik heb mijn droombaan gevonden en werk hier met veel plezier;
~ Ik heb al één (of meerdere) boek(en) uitgegeven en ik ben al bezig met de volgende.

Ik weet niet zeker of (en wanneer) deze dromen allemaal werkelijkheid gaan worden, maar dit zijn wel de dingen waar ik het meeste over droom en fantaseer. Eigenlijk best cliché, ik denk dat iedereen wel dezelfde soort dromen voor ogen heeft. Toch lijken mij dit de allermooiste dingen die het leven kan bieden. De weg ernaar toe zal hoogstwaarschijnlijk erg hard werken zijn, maar ik zal hier dan ook alles voor geven!

Eén van de mooiste dingen lijkt mij toch om een kind op de wereld te mogen zetten. Mij lijkt niets mooiers dan dat er een kind wordt geboren die ontstaan is uit echte liefde. Natuurlijk weet ik dat dit niet vanzelfsprekend is, maar mijn kinderwens is enorm groot en daar heb ik echt alles voor over!

Daarnaast lijkt het me enorm gaaf om een baan te vinden waarin ik helemaal op mijn plek ben. Of dit nou in loondienst is, of mijn eigen bedrijf, dat weet ik nog niet. De tijd zal het uitwijzen.

Gelukkig heb ik nog tijd zat om te dromen en te fantaseren over mijn toekomst…

Wat is jouw grootste droom/wens voor in de toekomst?2 Reactie's
 • Romy
  Geplaatst op 21:40h, 01 maart Beantwoorden

  Wat een mooie dromen heb je! Ook ik ben groot voorstander van lekker dromen van de toekomst, zeker als je nog een heel leven voor je hebt. Ik hoop dat al jouw dromen mogen uitkomen 🙂 Mijn grootste wens is toch ook wel een leuke man en een gezinnetje.
  Romy onlangs geplaatst…Maandoverzicht: februari 2017My Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 11:45h, 02 maart Beantwoorden

   Lief, dankjewel! Dromen mag altijd toch?! Ik hoop dat jouw wens(en) ook uitkomen!<3

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: