21 mrt Mijn 3 favoriete Netflix series

Netflix, wie kent het niet? Ik denk dat velen het met me eens zullen zijn dat dit echt dé perfecte manier is om films en series te kijken.

Zelf kijk ik nauwelijks echt ‘live’ televisie. Ik heb er gewoon weinig mee en ik heb geen tijd om bijvoorbeeld iedere avond om 20:00 uur voor de tv te zitten. Veel liever kijk ik programma’s terug, of volg ik series. Zoveel kijken als je wilt, wanneer je wilt en waar je wilt. Hieronder bespreek ik mijn favoriete Netflix series.

How I Met Your Mother

himym

Mijn meest geliefde serie ooit. Mijn zus keek deze serie al, waardoor ik soms een aflevering meekeek. Ik was ontzettend benieuwd, dus ik ging de serie ook volgen. Vaak keek ik dit samen met mijn vriend, maar soms was ik ook de hele dag zoet in mijn eentje. How I Met Your Mother is een leuke mix tussen romantiek en comedy. Ook vind ik het erg leuk dat er echt een ‘lopend’ verhaal in zit. Je leert de personages goed kennen doordat je veel over ze te weten komt. Ik kon me echt helemaal inleven in de personages en ik baalde enorm toen ik alle seizoenen had gezien. Wellicht dat ik binnenkort overnieuw begin, wie weet!

Life Unexpected

life unexpected

Een serie met veel minder seizoenen, maar daarom niet minder leuk. Ik vind het verhaal ontzettend interessant en ik vind Britt Robertson een erg leuke actrice. Het is een iets ander onderwerp dan andere series hebben. Het gaat hier namelijk om het feit dat Lux Cassidy (Britt Robertson) een pleegkind is en van huis naar huis wordt geschopt. Uiteindelijk vind ze haar biologische ouders en dit zorgt voor veel humoristische, dramatische en romantische momenten. Ik vond het erg jammer dat deze serie maar uit twee seizoenen bestond, van mij mogen er nog wel meer seizoenen worden gemaakt!

Gossip Girl

gg

Zoals je al in dit artikel hebt kunnen lezen, ben ik een echte Gossip Girl fan. Ik ben ontzettend fan van alle personages en ik vind de gebeurtenissen ook erg leuk. Het is niet echt een spannende serie waarin je echt naar het einde toeleeft, maar het zijn meer losse gebeurtenissen die samen een geheel vormen. Ik ben nu in het een-na-laatste seizoen en ik ben echt verslaafd. Echt een aanrader voor jou als je houdt van roddels en romantiek!

Wat is jouw favoriete serie? En heb je misschien nog aanraders?

3 Reactie's
 • Rowan - sillysis.nl
  Geplaatst op 20:50h, 01 april Beantwoorden

  How I met your mother staat zeker weten ook bij mij op nummer 1! Op nummer 2 staat Modern Family, is ook zo’n heerlijke feel good serie!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 22:20h, 03 april Beantwoorden

   Verslavend is himym hè! Ohja, ik zie dat soms wel eens op tv, maar heb het nooit echt gevolgd. Misschien leuk voor als ik klaar ben met Gossip Girl!

 • Patricia
  Geplaatst op 22:34h, 16 december Beantwoorden

  Ik kijk uit naar De Bende van Jan de Lichte!
  Patricia onlangs geplaatst…De Bende van Jan de Lichte op NetflixMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: