26 jan Hello, it’s me

Hoi, welkom op mijn blog! Leuk dat je even een kijkje komt nemen.

Ik ben Danique Krol, een meisje van 19 jaar. Ik houd me voornamelijk bezig met beauty, fashion, fotografie en interieur. Maar mijn grootste passie is toch echt wel schrijven. Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met verhalen en gedichten schrijven, ik doe niks liever. Vandaar dat ik nu start met mijn eigen persoonlijke blog.

Jaren eerder heb ik ook al een blog gehad, Belifash. Hier heb ik metveel plezier blogs opgeschreven, maar na een jaar was de motivatie een beetje zoek. Nu, twee jaar later mis ik het schrijven zo erg, dat ik nu een nieuwe blog ben gestart.

Op deze blog deel ik mijn verhalen over beauty, fashion, maar voornamelijk over lifestyle. Deze blog wordt mijn online dagboek, waarop ik alles ga plaatsen wat ik leuk vind.

Ik hoop dat jullie mijn blog net zo leuk gaan vinden als ik zelf.

Liefs.

Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: