10 feb De kleine dingen waar ik van kan genieten

“Enjoy the little things.”

Ik vind dit best een mooie quote, omdat ik het belangrijk vind dat geluk en plezier ook in kleine dingen kunnen zitten. Het is natuurlijk geweldig om je diploma of je rijbewijs te halen, maar ook de kleine dingen in het dagelijkse leven kunnen je een geweldig gevoel geven! Vandaar dat ik een lijstje op heb gesteld met kleine dingen waar ík vrolijk van word.

Een kopje koffie drinken in een leuk zaakje

Of het nou met mijn vriend of een vriendin is, ik vind het enorm leuk en gezellig om ergens in een koffiezaakje een kopje koffie of thee te drinken. Dat kan thuis natuurlijk ook, maar ik vind dat toch anders. De sfeer is hier toch vaak heel erg rustgevend. Je zit daar dan samen met iemand die je heel erg waardeert en het draait dan ook echt om de gesprekken die je samen voert. Je geeft én krijgt de volledige aandacht en op dat moment doet er niets anders toe. Daarnaast vind ik een kopje thee of cappuccino ook echt heerlijk!

Meezingen met een mooi nummer

Ik houd ervan om lekker te zingen in de badkamer, waar alles zo mooi galmt. Ik vind het heerlijk om zo af en toe een mooi nummer op te zetten en uit volle borst mee te zingen. Het gevoel dat je je helemaal kunt overgeven aan het nummer, is geweldig! Als het dan ook nog een beetje mooi klinkt, is dat helemaal fijn haha.

Een boek lezen

Ik ben heel visueel ingesteld, dus als ik een boek lees zie ik alles direct voor me. Dat gevoel vind ik echt heerlijk! Je kunt je even helemaal wegtrekken uit je eigen wereld en je inbeelden dat je in het verhaal zit. Ik voel de emoties van de personages en dit zorgt ervoor dat ik me heel erg betrokken voel bij het verhaal. Wanneer het boek uit is, baal ik hier ook altijd enorm van.

Een knuffel krijgen van iemand die ik lief vind

Ik vind het heerlijk om te knuffelen. Het geeft je een gevoel van warmte en liefde, wat ik vaak nodig heb. Een knuffel bevestigd het gevoel dat je erg mag zijn. Of het nu met mijn vriend, mijn ouders, mijn zus of mijn vriendinnen is, ik geniet hier enorm van!

Tijd steken in het opmaken van mezelf

Ik ben echt dol op make-up! Voordat ik mijn blog omtoverde in een persoonlijke blog, schreef ik ook vaak over make-up. Mijn interesse hierin is wel afgenomen, maar ik vind het nog steeds heerlijk om er mee bezig te zijn. Wanneer ik een feestje heb, of wanneer ik er gewoon zin in heb, neem ik graag de tijd om er voor te gaan zitten.

Een lekker bad nemen

Als er iets is waar ik (voornamelijk in de winter) door ontspan, dan is het in bad gaan wel. Heerlijk tot rust komen in warm water, met een goed boek, een lekker badproduct en wat kaarsjes op de badrand. Genieten!

Dit zijn kleine dingen waar ik van kan genieten. Ik vind het belangrijk om hier af en toe bij stil te staan.

Waar kun jij nu écht van genieten?
4 Reactie's
 • Irene
  Geplaatst op 10:45h, 10 februari Beantwoorden

  Ik haat in bad gaan. Haha 😀 Ik vind het hele idee rond een badje nemen super leuk maar geef mij maar een lekker warme douche! In de rest kan ik me ook vinden. Behalve de make-up. Of ja, ik word daar wel vrolijk van maar dan vooral omdat het me gelukt is om er iets moois van te maken. Ben nogal een klungel op dat gebied. Haha :p
  Irene onlangs geplaatst…TAG • Vaker VrolijkMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 12:46h, 10 februari Beantwoorden

   Haha, kan ook lekker zijn! Ach, ieder doet waar die goed in is toch?

 • Romy
  Geplaatst op 22:05h, 10 februari Beantwoorden

  Eigenlijk word ik van al deze dingen wel vrolijk! 🙂 Maar op nummer één staat toch wel een knuffel geven of krijgen. Dat vind ik zo fijn en kan me echt een oppepper geven.
  Romy onlangs geplaatst…Mijn review van het boek ‘999 vragen aan jezelf’My Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 08:54h, 11 februari Beantwoorden

   Heerlijk is dat hé!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: