01 jul Let’s move out!

Jeetje.. Het is al meer dan een halfjaar geleden dat ik voor het laatst iets heb gepost.
Ik zou mijn blog graag weer willen oppakken, maar ik weet nog niet wanneer. Het moment komt vanzelf, dat verzeker ik jullie.

Wel wil ik jullie een leuk nieuwtje vertellen. Mijn vriend Thijs en ik hebben besloten dat wij het liefst dit jaar nog gaan samenwonen. We zijn druk bezig met alle voorbereidingen én natuurlijk het vinden van een leuk huisje. Qua uitzet heb ik al een heleboel bovenop mijn kledingkast staan, maar echt interieurspulletjes hebben we nog niet gekocht. Laat ik nou net een hele leuke mail krijgen van een leuke webshop die wereldkaarten verkoopt met de vraag of ik in ruil voor dit artikel een wereldkaart zou willen ontvangen. Dat is toch super?!

Thijs en ik zouden graag een industriële look willen creëren. We zijn verliefd op een cognac kleurige bank en de muur wordt waarschijnlijk grijsblauw. De wereldkaart die ik heb ontvangen past hier prachtig bij! Voor de foto heb ik hem even boven de bank in het huis van mijn ouders gehangen, zodat ik al wel vast een beeld krijg van hoe de kaart eruit ziet. En ik ben er echt super enthousiast over!

Op de website zijn ontelbaar verschillende wereldkaarten te vinden. Je kunt gaan voor een vintage gevoel, maar er zijn ook veel moderne variaties te koop. Mij leek het heel leuk om een wereldkaart te bestellen die eruit ziet als een ouderwetse schoolplaat. Wil je liever iets anders? Dan is er ook de keuze uit een wereldkaart op canvas, hout, plexiglas of als behang. Wil je je tuin wat opleuken deze zomer? Dan zou je ook een leuke tuinposter kunnen bestellen.

De poster liet wel lang op zich wachten, dat vond ik wat minder. Gelukkig kwam hij vrij snel binnen toen ik er even achteraan had gemaild. De poster zag er anders uit dan hoe we hem hadden besteld, maar het bleek dat degene die ik ontving nog vele malen mooier was. Ik vind het heel tof en leuk dat ik dit heb mogen ontvangen. Hopelijk laat het samenwonen niet lang op zich wachten!2 Reactie's
 • Jessica J.
  Geplaatst op 11:44h, 03 juli Beantwoorden

  Tof, gefeliciteerd! De poster is echt heel erg mooi.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Crystal Spring | Salt of the Earth Natural Roll-On DeodorantMy Profile

 • Iris
  Geplaatst op 20:06h, 22 maart Beantwoorden

  Ah haha die wereldkaartenshop 🙂
  Ze hebben mij ook benaderd, maar ik heb geweigerd.
  Niet omdat ik het geen mooie wereldkaarten vond, integendeel.
  In jouw woonkamer staat hij prachtig! Maar omdat het momenteel totaal niet in de content van mijn blog paste.

  En veel succes met samenwonen trouwens!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: