09 okt Leuke dingen van de afgelopen tijd #1

Zoals jullie weten is positiviteit een belangrijk onderwerp op mijn blog. Ik ben zelf niet heel positief ingesteld, vandaar dat ik het belangrijk vind om op deze manier toch stil te staan bij de leuke dingen in het leven. Het wekelijkse PositiviTijd lijstje is passé, dat vond ik iets té veel en te vaak. Vandaar dat ik deze rubriek het leven in heb geroepen. Het is geen vaste rubriek die ik iedere week of iedere maand plaats, maar het is gewoon iets wat ik zo af en toe terug zal halen op mijn blog. Wanneer ik er zin in heb dus. Zoals nu.

Mijn verjaardag

Twee weken geleden was ik jarig. Ik mocht dit jaar alweer 21 worden. Woehoe, wat een leeftijd. Eerlijk gezegd merkte ik er niet veel van, het is niet zoals wanneer je 18 wordt en legaal mag drinken. Het is wel een mooie leeftijd en het klinkt veel leuker dan 20. Ik heb een leuke verjaardag gehad. De dag zelf was ik lekker vrij en heb ik genoten van mijn rust, taarten gebakken en heb ik tijd doorgebracht met Thijs. In de avond kwam mijn familie en dat was erg gezellig.

Ik heb hele leuke cadeaus gekregen. Van mijn ouders, zus en haar vriend heb ik een Ray Ban zonnebril gekregen, waar ik enorm blij mee ben. Van Thijs kreeg ik natuurlijk een paar maand geleden al Sims 4, nu kreeg ik van hem een leuk boek en een hele mooie agenda. Verder kreeg ik van familie spulletjes voor de uitzet en wat geld.

Afgelopen vrijdag hield ik mijn verjaardag voor mijn vriendinnen. Nou, ik moet zeggen, ik ben nog nooit zo erg verrast in mijn leven. Samen hebben ze heel wat uren gespendeerd aan het maken van een persoonlijk fotoalbum voor mij. In al die jaren dat we elkaar kennen hebben we genoeg leuke dingen meegemaakt, die ze allemaal op deze manier hebben vastgelegd. Ook stond er van ieder van hen een persoonlijk verhaaltje in geschreven. Je kunt het wel raden, ik heb wat traantjes gelaten. Op dat moment besef ik me pas echt hoe gelukkig ik mezelf mag prijzen met zulke goede vriendinnen <3.

Van blondine naar brunette

Ja, je leest het goed. Ik ben geen blondine meer. Afgelopen weekend besloot ik om mijn haar te ‘verven’ met de semi-permanente verf van L’Óreal, de Casting Crème Gloss. De kleur op de verpakking gaf aan dat het donkerblond zou zijn. Dat was het dus niet. De kleur viel veel donkerder uit dan verwacht, maar het was zeker niet lelijk. Ik vind het juist een hartstikke mooie kleur die mij helemaal niet misstaat. Het is een keer iets anders dan anders en dat maakt het heel leuk. Houd mijn Instagram de komende tijd in de gaten voor het resultaat.

Stage

Inmiddels heb ik er al vijf weken opzitten en de stage bevalt me goed. De stage is erg afwisselend en ik zit niet non-stop op kantoor, wat ik erg fijn vind. Ik ben al bij een aantal fotoshoots aanwezig geweest en deze week mag ik zelfs aanwezig zijn bij een persevenement. Ik merk wel dat ik het erg heftig vind om zoveel te moeten reizen op een dag (4 uur). Dat betekent dat ik vroeg weg moet en er laat weer ben. Dat is wel erg vermoeiend, maar ik heb het er voor over. Aan de andere kant is het ook maar voor een halfjaartje, dus dat is prima vol te houden.

Lezen

De afgelopen weken ben ik weer enorm veel aan het lezen. Zo af en toe breng ik een bezoekje aan de bibliotheek en neem ik een aantal dikke boeken mee. Aangezien ik zoveel in de trein zit, heb ik heel veel tijd om te lezen. En ik vind het heerlijk! Ik ben enorm dol op de boeken van Jill Mansell, dus daar heb ik er al een aantal van gelezen. Misschien dat ik binnenkort eens wat tips kan delen wat betreft leuke boeken. Laat het me weten als dit je leuk lijkt!

Dit waren de leukste dingen van de afgelopen tijd. Ik weet ook zeker dat er nog veel meer leuke dingen aan zitten te komen, dus stay tuned!

Wat is het leukste wat jij afgelopen tijd hebt meegemaakt?2 Reactie's
 • Kaylin
  Geplaatst op 16:27h, 09 oktober Beantwoorden

  Ik zou het zeker leuk vinden wat boekentips te lezen!
  Nog een leuke (late) verjaardag gewenst! Hopelijk is je 21ste levensjaar een topjaar!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 08:33h, 10 oktober Beantwoorden

   Fijn om te horen dat je dar leuk lijkt, ik ga er mee bezig! Dankjewel!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: