28 jan Mijn liefde voor make-up

Sinds zo’n 4 à 5 jaar ben ik dol op make-up. Via via kwam ik op verschillende beautyblogs en daar is eigenlijk de liefde begonnen. Wat vond ik het heerlijk om te kijken naar andere meiden die zich opmaakten. Vaak probeerde ik deze looks na te maken, maar dat was in het begin nogal een gestuntel. Naarmate de jaren verstreken, bloeide mijn liefde voor make-up steeds meer op. Eerst was het alleen nog mascara, later kwamen hier lipgloss en oogschaduw bij.

Maar de afgelopen 3/4 jaar is mijn interesse steeds meer uitgebreid. Ik kan nu niet meer zonder blush, foundation, concealer, etc. Ik vind het heerlijk om ‘s ochtends uitgebreid de tijd te nemen om me op te maken. Ondertussen kijk ik dan een YouTube filmpje van één van de vele beautymeisjes die ik volg.

Sinds twee jaar heb ik ook mijn eigen, speciale make-up kast. Hierin sorteer ik alles en houd ik de boel overzichtelijk en netjes. Alle make-up heb ik zelf gekocht van mijn eigen geld. Het is dan ook niet megaveel, maar mijn favoriete producten hebben zeker een mooi plekje gekregen. Ik kan het niet laten om mooie producten aan te schaffen, al kost het me soms mijn laatste kleine beetje geld. De verleiding om die ene prachtige blush of highlighter te kopen, kan ik niet weerstaan.

Ben jij ook een make-up addict?

Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: