08 apr Mijn liefde voor notitieboekjes

Notitieboekjes, ik kan er geen genoeg van krijgen. Zie ik ergens in een winkel een mooie liggen, dan neem ik hem meestal ook mee. Anderen zullen misschien denken dat ik er veel te veel heb, maar hé, een notitieboekje is altijd handig! Ik gebruik ze voor mijn blog, voor school, voor to-do lijstjes en om allerlei ideeën in op te schrijven. Ik gebruik er meerdere tegelijk, omdat ik dat gewoon erg overzichtelijk vind.

Schrijven is mijn passie, ik vind het ontzettend leuk om te doen, vandaar dat ik ook zo gek ben op notitieboekjes. Ze zijn erg persoonlijk, omdat ik het fijn vind om dingen van me af te kunnen zetten door ze op te schrijven. Ook vind ik het erg handig om to-do lijstjes te maken, zodat ik niets kan vergeten. Ik ben echt een lijstjesmeisje (zo noemt mijn vader mij).

De notitieboekjes op de foto kocht ik onlangs bij de Action. Ik vind ze echt heel erg mooi en dat voor maar €0,99 per stuk (die met het vogeltje erop kostte €0,69). Dus als je nog op zoek bent naar leuke notitieboekjes, loop even door de Action!

DSC_4940

DSC_4941

DSC_4944

Het notitieboekje met de flamingo’s erop gebruik ik iedere dag. Ik denk helaas vaak veel te negatief over alles en vind het moeilijk om de positieve dingen te zien. Vandaar dat ik een soort klein ‘projectje’ ben gestart. Iedere dag moet ik van mezelf drie dingen opschrijven die leuk of goed waren aan die dag. Hierdoor hoop ik iets positiever te kunnen kijken naar de kleine dingen en ik denk dat het me erg goed zal doen. Daarnaast is het dan ook een soort van ‘dagboekje’ aangezien ik ook hierdoor ook terug kan kijken naar de dingen die zijn gebeurd. Het geeft me een fijn gevoel om het op deze manier op te kunnen schrijven.

DSC_4949

Kortom, ik vind notitieboekjes echt geweldig!

Ben jij ook zo dol op notitieboekjes?

Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: