19 mei Mijn plannen voor deze zomer

Het duurt nog maar 59 dagen totdat de zomervakantie voor mij officieel begint. En o my god, wat kijk ik er naar uit! Mooi weer (dat valt nog te hopen), geen school, geen stress en dichterbij mijn stage bij de Margriet! Woehoeee. Nog even doorbikkelen en dan is het zover! Ik ben al een tijdje aan het filosoferen wat ik nou eigenlijk allemaal wil gaan doen deze zomer.

Kamperen

Samen met mijn vriend heb ik een grote tent gekocht. Ik ben namelijk dól op kamperen. De afgelopen week zijn we druk bezig om allerlei spulletjes bij elkaar te sprokkelen. Afgelopen woensdag legden we onze locatie vast: Ameland it will be! Ja, je leest het goed, we blijven lekker in Nederland. Aangezien we voor het eerst met z’n tweetjes gaan kamperen met onze eigen tent, willen we zo min mogelijk risico lopen. Dan daarbij vind ik de waddeneilanden ook echt prachtig! Ik ben nog nooit eerder op Ameland geweest, Thijs ook niet. Wel ben ik een aantal keren op Texel geweest en dit vond ik altijd erg leuk. Ik kijk er onwijs naar uit en ik ben benieuwd hoe het ons gaat bevallen. Het lijkt me echt supergezellig om samen met Thijs in onze eigen tent te ‘wonen’ voor een weekje.

Werken

Naast deze leuke vakantieplannen, ben ik ook van plan om veel te gaan werken. Sinds vorig jaar mei werk ik bij de leukste pizzeria van ons dorp. Ik heb het hier erg naar mijn zin, dus zo erg vind ik het niet om te werken. Men zegt wel dat geld niet het allerbelangrijkste is, maar zeg nou zelf, het leven van een student is niet erg goedkoop.

Genieten

Ik denk dat mijn allerbelangrijkste plan voor deze zomer is om rust te nemen. De afgelopen tijd was persoonlijk best lastig en zwaar, waardoor ik heel erg uitkijk naar de tijd waarin ik niet veel ‘moet’. Lekker picknicken met vriendinnen, drankjes drinken op het terras, zwemmen, barbecueën en genieten!

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer?8 Reactie's
 • Stella
  Geplaatst op 10:31h, 19 mei Beantwoorden

  Ooooh Ameland, ik ben daar wel een keer geweest! Al was ik toen wel iets van 10 en kan ik het me niet heel goed meer herinneren; het is een prachtig eiland! Wij hebben daar toen veel gefietst en strandwandelingen gemaakt. Duimen voor goed weer en dan wordt het vast mega leuk (: En spannend, voor het eerst samen met een eigen tent. Maaaar volgens mij komt dat wel goed! En wat fijn dat je je werk zo leuk vindt! Ik ben net begonnen bij de Yoghurt Barn en ik vind het allemaal zo spannend (ook sociaal gezien enzo, echt een miep ben ik) dat ik er nog niet echt naar uit kijk, maar ik hoop dat dat echt nog komt want ik ben ook van plan om veel te werken komende zomer. Liefs!
  Stella onlangs geplaatst…Hoe het dus zit (gods, dit is best eng)My Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 10:43h, 19 mei Beantwoorden

   Wat leuk dat jij er ook eens bent geweest! Heerlijk, wij zijn ook van plan om zo veel mogelijk te genieten van de omgeving. Ja, dat is zeker spannend, maar ik heb er heel veel vertrouwen in dat het heel leuk gaat worden. Ik vind juist dat jij sociaal best sterk bent. Op mij kom je over als iemand die juist heel goed contacten kan leggen. Je knoopt makkelijk een gesprek aan en ik vind je erg spontaan :).

 • Stella
  Geplaatst op 10:51h, 19 mei Beantwoorden

  Goed zo – klinkt als fijne plannen! Kan me voorstellen dat je er heel veel zin in hebt (: Haha, ja, dat is waar. Maar dat is eigenlijk alleen als ik me op mijn gemak voel en me ‘erbij voel horen’. Of als ik niet ‘hoef te preseteren’. En op werk zijn de meiden in mijn ogen allemaal zo anders dan ik (bijv 100 keer knapper en gezelliger en spontaner etc) en dan klap ik volledig dicht. Maar daar ben ik mee bezig, om me in die situaties ook wat meer mezelf te voelen enzo (:

 • Stella
  Geplaatst op 10:52h, 19 mei Beantwoorden

  (Daarmee wil ik overigens NIET suggeren dat ik mezelf in andere situaties zoals vorige week ineens heel knap en leuk vind hahaha, maar ik had het gevoel dat ik erbij hoorde, omdag bloggers toch meestal allemaal wel een beetje hetzelfde in elkaar zitten en we deelden allemaal al een hobby enzo, dat helpt al heel erg!)
  Stella onlangs geplaatst…Hoe het dus zit (gods, dit is best eng)My Profile

 • Romy
  Geplaatst op 20:30h, 19 mei Beantwoorden

  Wat heerlijk dat je het zo naar je zin hebt op je werk! Een beetje geld is inderdaad als student nooit verkeerd, maar het is al helemaal fijn als je ook van je werk kunt genieten. Superleuk dat jullie op Ameland gaan kamperen! Geniet alvast lekker van de voorpret! Gelukkig laat de zomer niet lang meer op zich wachten 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Mijn verheuglijstje voor mei en juniMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 20:32h, 19 mei Beantwoorden

   Dankjewel <3!

 • Joanne
  Geplaatst op 11:42h, 20 mei Beantwoorden

  Lekker uitrusten en ‘niets doen’ is ook heel belangrijk & fijn! 🙂
  Joanne onlangs geplaatst…Outfit | Denim mini skirtMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 12:18h, 20 mei Beantwoorden

   Daar heb je helemaal gelijk in!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: