25 mei New hair #2

Ik vond dat het weer tijd was om naar de kapper te gaan. Mijn haar is sinds de vorige keer weer heel snel gegroeid. En ik was juist zo blij met mijn korte haar. Afgelopen maandag was het dan eindelijk zo ver: ik mocht weer naar de kapper. Voor de tijd heb ik nog even foto’s gemaakt van mijn haar hoe het er daarvoor uit zag. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan snel verder!

Voorkant:

DSC_5946

Achterkant:

DSC_5947

Zoals je kunt zien is mijn haar weer een behoorlijk stuk gegroeid. Ik merkte dat er veel minder krullen in zaten dan daarvoor. Van mij mocht er wel weer een stuk af!

Er is denk ik zo’n 5 à 6 millimeter afgegaan in totaal. Achteraf had het van mij nog wel iets korter gemogen, maar dat is iets voor de volgende keer! En dan nu… het eindresultaat!

Voorkant:

DSC_5967

Achterkant:

DSC_5969

Het valt mee hoe drastisch de verandering is, ik denk dat ik zelf het meeste verschil zie. Maar sinds ik een paar maand geleden van lang naar kort ben gegaan ben ik alleen maar blijer met mijn haar. Ik krijg gewoon veel meer krullen in mijn haar. Het duurt minder lang om het in model te brengen en het voelt gewoon heel erg fijn aan. Sowieso dat ik het kort ga houden, ik ben het lange haar helemaal zat!

Ook ben ik van plan binnenkort iets anders met mijn haarkleur te gaan doen. Ik heb veel jaren achter elkaar blonde highlights in mijn haar gedaan, waardoor het vooral in de zomer een stuk lichter werd. Helemaal blonderen durf ik nog niet echt aan, vooral omdat het heel erg schadelijk is voor je haar. Aan de andere kant wil ik al een hele poos mijn haar juist wat bruiner. Ik twijfel nog te veel over welke keuze ik het beste kan maken.

Hebben jullie misschien nog tips?

2 Reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: