01 jun OOTD | Striped dress

Afgelopen zaterdag nam ik mijn vriend gezellig mee uit eten. Ik had gereserveerd bij Vuur en Vlam in Almelo. Dit is een wok restaurant, waar ik vroeger veel kwam met onder andere familiefeestjes. Omdat het die dag mooi weer is, besloot ik een jurkje aan te doen. Ik draag bijna nooit een jurkje, maar ik vind het wel heel erg leuk staan. Voordat we naar Almelo reden, maakte mijn vriend nog even wat outfit foto’s van mij. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder!


DSC_5990
DSC_6010
DSC_6003
DSC_5992
DSC_5995

<3 DSC_6035

Het etentje was superleuk en gezellig. Wel waren we onwijs misselijk na de tijd, maar goed je eet altijd veel te veel als je uit eten gaat. Ik kan Vuur en Vlam zeker aanraden voor degene die rondom Almelo wonen. Een erg gezond weekend was afgelopen weekend niet, vrijdag hebben we gebarbecued, zaterdag dus uit eten en zondag heb ik met mijn schoonfamilie gepizzaret. Achja, soms mag je wel even genieten van alles toch?

Jurkje: H&M | Riem: Pieces | Panty: Primark| Schoenen: Onbekend

7 Reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: