29 mrt OOTD | Tweede paasdag

Gisteren was het tweede paasdag en hoewel het vrijwel de hele dag aan het regenen was, kwam de zon aan het einde van de middag toch tevoorschijn. Het perfecte moment om mijn outfit vast te leggen. Althans, dat dacht ik. De zon bleef maar een paar minuten schijnen, daarna was hij weg. Helaas valt dat dus ook te zien aan het kleurverschil in mijn foto’s. Ondanks dat plaats ik de foto’s toch. Het is een vrij simpele outfit, maar toch lieflijk. Zoals altijd maakte mijn vriend weer de foto’s.

klDSC_4824

klDSC_4816

klDSC_4852

Mijn blouse en highwaisted broek komen beide van de H&M (het zal ook eens niet haha). De broek lag al een tijdje onaangeraakt in mijn kast, maar ik vond het weer eens tijd om hem te dragen. De blouse is cropped, maar staat juist leuk boven zo’n hoge broek. De brogues die ik draag heb ik nog niet zo heel lang, maar in combinatie met deze sokjes staan ze erg schattig.

Eerste paasdag ben bij de familie van mijn vriend geweest. Tweede paasdag heb ik samen met mijn gezin gebruncht en zijn we gezellig naar een woonboulevard geweest.

Wat heb jij gedaan met Pasen?

8 Reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: