14 mrt Outfit | Button Skirt

Toen ik afgelopen voorjaarsvakantie in Drenthe was samen met mijn vriend, heeft hij wat outfitfoto’s van mij gemaakt. De vorige kun je hier zien. Deze foto’s zijn op de tweede dag van onze vakantie gemaakt. Het was super koud deze dag. Maar hoe koud het ook was, ik wou per se foto’s van mijn outfit.

DSC_4434
DSC_4449
DSC_4462
DSC_4465

Ik vind het een erg leuke en schattige outfit. Deze rok met knopen zie je de laatste tijd overal. Ik vind het een erg leuke trend. Het maakt je outfit net iets specialer dan een gewone rok.

Deze rok bestelde ik een tijdje geleden bij de H&M. Ook het shirtje met col is van de H&M. Deze kreeg ik onder andere van mijn vriend afgelopen kerst. Eerst had ik een hekel aan colletjes, maar nu vind ik het prachtig! Het staat erg classy, vooral in combinatie met deze rok. Zelfs mijn laarsjes komen van de H&M. Je zou onderhand wel kunnen zeggen dat het grootste deel van mijn kleding van de H&M komt. I just love it haha!

Mijn sieraden zijn allemaal van Zinzi.

Wat vind jij van button skirts en coltruitjes?

12 Reactie's
 • Mariska
  Geplaatst op 12:17h, 15 maart Beantwoorden

  Gave rok, deze outfit staat je goed!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 15:48h, 15 maart Beantwoorden

   Dankjewel!

 • Kaylee Joosten
  Geplaatst op 15:17h, 15 maart Beantwoorden

  Mooie outfit! Die rok is zo gaaf..
  Kaylee Joosten onlangs geplaatst…TAG – 10 ins & outs over mijn persoonlijke blogMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 15:48h, 15 maart Beantwoorden

   Dankjewel!

 • Maureen
  Geplaatst op 19:11h, 15 maart Beantwoorden

  Wat een leuke blog! Ik kwam je blog vandaag tegen en ik dacht net bij het zien van je homepagina je te ‘herkennen’. Dus toen kwam ik er via de about pagina achter dat je dezelfde studie doet en ook nog op dezelfde school! Wat leuk! Welk jaar zit je? Toevallig in de eerste? Ik ben heel goed in gezichten onthouden haha! Misschien heb ik je keer gezien in de gangen of tijdens een hoorcollege.

  • Danique Krol
   Geplaatst op 20:21h, 15 maart Beantwoorden

   Wat ontzettend leuk dat je hier reageert! Ja, ook in het eerste jaar, in klas I. Welke klas zit jij? Volgens mij herken ik jou zelfs van de intake, erg leuk om elkaar zo weer ‘tegen te komen’. Als ik je zie zal ik wel even hoi zeggen. 🙂 Jij hebt ook een hele leuke blog, ik zal hem zo even iets beter bekijken.

   • Maureen
    Geplaatst op 20:43h, 15 maart Beantwoorden

    Ah leuk! Ik zit in klas A! Oh echt? Zou ook kunnen inderdaad, maar dan heb ik je misschien ook een keer gezien bij storytelling en rechtspsychologie. Ja, gewoon doen! Als je een gek kind ziet zwaaien een keer, dan kan ik het wel zijn haha!

    • Danique Krol
     Geplaatst op 20:57h, 15 maart Beantwoorden

     Dat kan maar zo haha. Oké ga ik op letten. Ik ben benieuwd!

 • anna
  Geplaatst op 20:13h, 15 maart Beantwoorden

  Wat een leuke outfit. Ik ben dol op coltruien!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 20:17h, 15 maart Beantwoorden

   Dankjewel! Ik ook, ook al vond ik ze vroeger echt verschrikkelijk haha.

 • Nicole
  Geplaatst op 14:04h, 16 maart Beantwoorden

  Wat een super leuke outfit zeg. Ik vind je blog echt heel erg leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…Disappointing Products: Luxury EditionMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 15:28h, 16 maart Beantwoorden

   Ahw dankjewel voor al je leuke reacties! Leuk om te horen.

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: