08 feb Outfit | Cloudy Weather

Afgelopen zondag was ik bij mijn vriend thuis. We besloten om een wandeling te maken met de hond en natuurlijk nam ik mijn camera mee. Helaas was het bewolkt en stond er een harde wind, waardoor het niet de mooiste foto’s zijn geworden. Ondanks dat, wou ik ze toch plaatsen.

Ik kijk nogal moeilijk op de foto’s, dit komt omdat ik tegen het licht inkeek. Het gaat hier immers om de outfit toch?

DSC_3340

DSC_3369

DSC_3378

Die wind doet mijn haar ook niet veel goeds helaas. Ik kan niet wachten tot het zomer is, geen wind en een lekker zonnetje. Perfect om outfit foto’s te maken.

Mijn vriend was hier de fotograaf en ik heb hem gevraagd of hij vaker foto’s van mij wil maken. Op mijn vorige blog deed ik dit zelf, met statief, maar dat was niet altijd een succes. Hij wil hier zelf ook meer mee gaan oefenen, dus de foto’s zullen alleen maar mooier en beter gaan worden!

De broek die ik draag komt van de H&M, de blouse van de C&A en het vest van Lake Side (gewonnen via een Facebook actie). De schoenen zijn natuurlijk van Converse en mijn horloge is van Zinzi, Ik vind het zelf een erg leuke outfit, simpel en casual. Wel merk ik dat de allstars toch nog wel een beetje te koud zijn voor de winter, maar dat heb ik er voor over want ze staan hier zo leuk bij!

4 Reactie's
 • Rachel Kromdijk
  Geplaatst op 16:40h, 09 februari Beantwoorden

  Je hebt een prachtig figuur leuke outfit en foto’s!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 21:15h, 09 februari Beantwoorden

   Ah superlief, dankjewel!

 • Svenja
  Geplaatst op 17:11h, 09 februari Beantwoorden

  Wauw, de foto’s zijn mooi geworden hoor! Heel herkenbaar dat de wind je haar niet met rust wilde laten, heb ik ook altijd last van haha. Mooie outfit ook, vooral je fleurige top vind ik zo pretty <3

  • Danique Krol
   Geplaatst op 21:16h, 09 februari Beantwoorden

   Dankjewel! Haha ja, in de herfst/winter is het echt geen makkie om mooie foto’s te maken. Ik kan niet wachten op de zomer.

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: