09 mei OOTD | Flower kimono

Ik ben dol op kimono’s! Ze zijn zo fleurig en zwierig, ze maken een simpele outfit echt speciaal. Ik heb er dan ook een aantal, in deze outfit droeg ik er één van. De foto’s zijn gemaakt door mijn vader tijdens het weekendje Amsterdam in het Louwman museum.

6

2

3

1

Terwijl ik dit artikel typ, zit ik heerlijk buiten te genieten van de zon. De afgelopen dagen waren echt heerlijk, helaas is de vakantie bijna voorbij en moet ik nog een heel kwartiel naar school. Wel kijk ik erg uit naar de zomervakantie. Mijn ouders trekken Italië rond met zijn tweeën en ik ga hen samen met mijn vriend, mijn zus en haar vriend achterna vliegen. We verblijven met zijn zessen een weekje in Rome op de camping. Echt heel erg leuk, afgelopen week hebben we de tent alvast even opgezet en de tickets geboekt. Nu is het alleen afwachten tot het zover is.. Ik heb er echt heel erg veel zin in!

Kimono: Vero Moda | Shirt: H&M | Broek: H&M | Riem: H&M | Sokjes: River Island | Schoenen: Converse

Heb jij al vakantieplannen?

5 Reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: