09 mrt Outfit | Golden details

Tijdens onze mini-vakantie in Drenthe hadden we mooi de tijd om outfitfoto’s te maken. Hier hebben mijn vriend en ik dan ook goed gebruik van gemaakt. Op weg naar het centrum van Hoogeveen kwamen we dit leuke ‘riviertje’ tegen en ik vond het wel een leuke locatie voor foto’s. Ook scheen de zon lekker, dus was het ook niet zo erg om mijn jas uit te doen. Zoals altijd, maakte mijn vriend weer de foto’s.

DSC_4128 DSC_4133 DSC_4148 DSC_4153

Ikzelf vind de outfit erg kleurrijk. Girly, maar toch met een stoere touch. Een outfit die elke dag kan.

De highwaisted broek die ik draag komt van de H&M, het shirtje van de Primark, de blazer van VILA, het riempje ook van de H&M en de schoenen van Panama Jacks. Mijn armbandje komt van de Primark, de ketting van de Hema en mijn oorbellen van Zinzi.

Wat vind jij van mijn outfit?

4 Reactie's
 • Thijs Wessels
  Geplaatst op 20:33h, 09 maart Beantwoorden

  De foto’s zien er goed uit. Je vriend kan goed foto’s maken? en de outfit en jijzelf zien er top uit!!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 22:48h, 10 maart Beantwoorden

   <3

 • Mariska
  Geplaatst op 17:37h, 10 maart Beantwoorden

  De gouden details passen goed bij de kleuren, staat je allemaal heel mooi 😀

  • Danique Krol
   Geplaatst op 22:48h, 10 maart Beantwoorden

   Ahw dankjewel, superlief!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: