22 feb Outfit | Is it Summer already?

Vorige week kwam – na een lange tijd van grauw en grijs weer – eindelijk de zon weer tevoorschijn. Heerlijk vond ik het. Ik word er een stuk vrolijker van. Laat de zomer maar komen!

Ik nam natuurlijk goed gebruik van dit mooie weer om outfit foto’s te maken. Mijn vriend wist een mooie plek in het dorp waar hij woont, dus daar gingen we heen. En mooi dat het daar was! Echt een geweldige omgeving om foto’s te maken.

Zonder jas was het wel frisjes, maar het was te doen.

DSC_3793

DSC_3793

DSC_3793

DSC_3793

DSC_3793

Een simpele, maar toch leuke outfit. Richting de lente/zomer vind ik het leuker om iets lichtere en frisse kleuren te dragen. Ikzelf heb echt een hekel aan de winter, dus door het weer en deze outfit kreeg ik al iets meer een ‘zomergevoel’.

De broek die ik draag komt van de H&M, evenals het furry vest. Het vest is wat oversized, wat erg comfy is. Wel laat het me iets breder lijken dan dat ik daadwerkelijk ben, maar het zit zo lekker! Het shirtje wat ik eronder draag komt van de Vero Moda en mijn schoenen zijn van Converse. De oorbellen, het horloge en de ketting komen alledrie van Zinzi.

4 Reactie's
 • thijs
  Geplaatst op 20:58h, 22 februari Beantwoorden

  inderdaad een mooie plek voor foto’s. En je outfit zit er mooi uit!?

  • Danique Krol
   Geplaatst op 16:31h, 23 februari Beantwoorden

   <3

 • Rachel Kromdijk
  Geplaatst op 12:08h, 23 februari Beantwoorden

  Mooie outfit!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 16:31h, 23 februari Beantwoorden

   Dankjewel Rachel!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: