Over

Write your own story – Danique Krol

“Schrijf je eigen verhaal.” Dit is niet voor niets mijn tagline. Want dat is wat ik hier doe, ik schrijf mijn eigen verhalen en deze deel ik met jullie, de lieve en leuke lezers van dit persoonlijke blog.

Van jongs af ben ik dol geweest op schrijven. Van zelfverzonnen verhalen en gedichten tot het opzetten van eigen (reis)dagboeken en tijdschriften. Zolang het maar vast kon worden gelegd in woorden. Dé manier voor mij om mijn gevoelens te uiten en positiever naar het leven te kunnen kijken.

Omdat ik weet dat ik niet de enige ben wiens hoofd vol zit met hersenspinsels, deel ik deze met jullie via dit blog. Dit doe ik in de hoop dat anderen zich hierin herkennen en mee durven te praten over de meest persoonlijke onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan artikelen over mindfulness of hoogsensitiviteit. Daarnaast deel ik wat van mijn eigen schrijfsels, waaronder gedichten en korte verhalen.

Ik neem jullie mee op mijn reis naar een positiever leven!

Over mij

Mijn naam is Danique Krol. Men kent mij als creatief, gevoelig, eerlijk, ambitieus en perfectionistisch. Af en toe vind ik het moeilijk om positief te blijven en beland ik in een negatieve spiraal. Juist daarom kan ik genieten van de allerkleinste dingen zoals het drinken van een cappuccino in een leuk koffietentje. Mijn leven bestaat uit het maken van lijstjes en het bijhouden van (positieve) herinneringen in mijn journal. Sinds 2018 woon ik samen en is de ontdekkingstocht naar volwassenheid begonnen.

Als tweeëntwintigjarige heb ik er alles voor over om mijn grootste passie te delen met de rest van de wereld: schrijven. Een mens mag altijd dromen over de gekste dingen. Een van mijn grootste dromen is om ooit mijn eigen boek(en) uit te brengen. Om deze droom werkelijkheid te laten worden, is het belangrijk om veel te oefenen. Dat doe ik door middel van dit blog. Zie het als een persoonlijk portfolio die ik opbouw op weg naar een carrière als (tekst)schrijver.

Copywriter/content marketeer in spé

Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Ik heb mij gespecialiseerd in journalistiek en door mijn ervaringen bij verschillende bedrijven (waaronder Margriet) en mijn eigen blog heb ik heel wat kennis opgedaan om inspirerende content te kunnen schrijven. Per juli 2019 kan ik mijzelf allround mediaprofessional noemen.

Bent of kent u toevallig een bedrijf die op zoek is naar een copywriter en/of content marketeer? Neem dan zeker een kijkje op mijn portfolio en schroom niet om contact met mij op te nemen.

error: