19 apr Personal update #2

Hee hallo, daar ben ik weer!

Jullie zullen wellicht gemerkt hebben dat het wel érg rustig is geweest op mijn blog de laatste tijd. Dit komt omdat ik midden in mijn tentamenweek zat en ik druk bezig was met leren en opdrachten maken. De tentamens zijn nu gelukkig achter de rug en ik denk dat ze wel goed zijn gegaan. Het HBO kost me veel meer tijd en moeite dan ik in eerste instantie dacht. Gelukkig heb ik nu even een weekje ‘vakantie’, althans, ik heb deze week geen lessen. Volgende week begint het laatste kwartiel alweer, de tijd gaat snel. Vorig jaar rond deze tijd (en het jaar daarvoor) zat ik keihard te leren voor mijn eindexamens. Gelukkig heb ik daar nu geen last meer van.

Over twee weken is het alweer meivakantie. Saxion heeft helaas maar één week, waar ik wel van baal. Mijn vriend en ouders hebben wel twee weken. Achja, ik moet niet zeuren, ik heb immers nu een weekje vrij. In de meivakantie ga ik naar het bevrijdingsfestival in Enschede en ga ik mijn zus helpen verhuizen. Ze gaat, na 21 jaar, uit huis en samenwonen met haar vriend. Het is wat hoor, ik ben straks enig kind hier in huis. Ik ben benieuwd hoe dat allemaal zal gaan.

Aangezien ik deze week vrij ben, had ik eigenlijk bedacht om heel veel voor mijn blog bezig te zijn. Helaas is afgelopen weekend de oma van mijn vriend overleden, waardoor dit plan dus even anders loopt.

Ik wil de komende tijd mijn blog anders aanpakken. Ik wil graag meer persoonlijke artikelen plaatsen en gedachtes lezen. Wel blijf ik zo af en toe outfit’s posten en reviews schrijven. Maar wat ik precies ga doen, daar ga ik de komende tijd dus even over nadenken. Het voelt wel fijn om dit even neer te schrijven, want ik wil dat jullie ook weten waarom het zo rustig is de laatste paar weken. Maar daar gaat verandering in komen, ik hoop dat jullie er net zo’n zin in hebben als ik!

Ga jij nog leuke dingen doen in de meivakantie?

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: