16 jun Personal update #3

Long time, no see. Ik leef nog! Het heeft weer een tijdje geduurd voor ik weer van me liet horen, maar hier ben ik weer!

De afgelopen tijd was – en is – erg druk. Er zijn een aantal dingen gebeurd en het leek me wel goed om jullie hierover in te lichten. Ten eerste, ik werkte iedere zaterdag bij een heel leuk bedrijf en dit deed ik met veel plezier. Dit bijbaantje sloot heel mooi aan op mijn opleiding, dus dat was echt heel erg fijn. Helaas kreeg ik in april te horen dat het niet zo goed ging met het bedrijf en ze mij niet meer konden betalen. Dus toen zat ik vanaf 1 april zonder werk. Na wat sollicitaties en afwijzingen, belandde ik zo’n twee weken geleden bij een pizzaria hier in het dorp. Vorige week heb ik een avond meegedraaid en nu heb ik dus weer een nieuw baantje. Het bevalt me tot nu toe erg goed.

Daarnaast had ik twijfels over mijn studie, deze had ik in het begin van het jaar ook al gehad, maar toen besloot ik om toch nog maar even het jaar af te maken. Maar die twijfels kwamen weer terug vorige maand. Is dit wel wat ik wil? Is er niet een opleiding die beter bij mij past? Ben ik wel gelukkig op deze opleiding? Dit waren vragen die ik mezelf telkens stelde. Na veel gediscussieer en nadenken, kwam ik tot de conclusie dat het wel verstandig en goed was als ik deze opleiding gewoon zou afmaken. Ik verwacht namelijk om binnen het eerste jaar mijn propedeuse te halen. Al met al heb ik besloten om deze opleiding toch af te maken.

Met dit alles was ik erg onrustig in mijn hoofd. Ik kon mijn gedachten dus even niet verzetten op mijn blog. Vandaar dat het de laatste paar weken erg rustig was hier. Ook ben ik een beetje gaan nadenken wat ik nou precies wil met mijn blog. Vind ik reviews schrijven wel leuk? Dat doen er toch al zoveel? Hoe kan ik uniek zijn, hoe maak ik mijn blog echt van ‘mij’? Ik wil schrijven over dingen waar ik gelukkig van word, niet omdat ik vind dat ik dingen ‘moet’ schrijven. Ik moet namelijk niks, dit is mijn eigen blog en ik mag schrijven over wat ik wil, wanneer ik wil en hoe ik het wil. Ik ben echt dol op make-up, dat is één ding wat zeker is. Maar of ik nou echt reviews wil blijven schrijven? Wellicht wat minder dan anders, dat moet ik nog even uitzoeken. Maar ik wil echt gaan schrijven over de dingen waar ik echt vrolijk van word. Wat dat precies is, daar ga ik (en jullie) vanzelf achterkomen, dus stay tuned!

Wat ook nog leuk is om te vertellen, is dat ik weer twee nieuwe samenwerkingen ben aangegaan. Eerder mocht ik al in samenwerking met Sanex wat producten testen, ook heb ik de afgelopen weken producten van Rimmel mogen testen. Én er komen nog twee leuke samenwerkingen aan. Gisteren ontving ik een leuk pakketje van L’Oréal en Elvive en binnenkort krijg ik nog een pakketje van CB12. Als je op de hoogte wilt blijven, zou ik het leuk vinden als je mij ook zou volgen op Instagram!

Ook zit ik nu in de laatste paar weken van school, over twee weken beginnen de tentamens en de deadlines van opdrachten zijn ook in zicht. Nog even doorbikkelen dus, dan kan ik eindelijk genieten van de zomervakantie!

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie al vakantie?

Tags:
2 Reactie's
 • robin
  Geplaatst op 16:29h, 20 juni Beantwoorden

  gefeliciteerd met je nieuwe baantje! jammer van de vorige maar gelukkig heb je weer wat ^^

  • Danique Krol
   Geplaatst op 20:56h, 20 juni Beantwoorden

   Dankjewel!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: