24 mrt Even bijkletsen #1

Deze week is het erg rustig op mijn blog. Sorry daarvoor! Ik heb het enorm druk deze week, waardoor ik weinig tijd vind om artikelen te schrijven. Daarnaast houd ik er ook niet van om allerlei artikelen vooruit te schrijven (aangezien ik graag actueel wil zijn) voor momenten als dit. Misschien wel slim om te doen, maar ik ben er simpelweg niet aan toe gekomen.

Afgelopen week was druk. Ik mag niet klagen, ik heb immers veel minder school dan leeftijdsgenoten. Ik ben vaker thuis dan op school, omdat ik heel veel aan zelfstudie moet doen. Ik volg de opleiding Media, Informatie en Communicatie, voor wie dat nog niet wist. We zitten nu in week 6, wat betekent dat de deadlines steeds dichterbij komen. Gelukkig hoef ik dit kwartiel geen tentamens te maken, maar ik ben wel druk met allerlei opdrachten.

Daarnaast ben ik druk bezig om een stage te regelen. Volgend jaar (van september tot februari) moet ik een halfjaar stage lopen. Ik vind dit erg spannend, aangezien ik richting het westen ga. Ik wil dolgraag stage lopen bij een tof tijdschrift, maar die zitten nou eenmaal niet om de hoek. Het maakt me heel enthousiast, maar het is wel een idee waar ik aan moet gaan wennen.

Wees niet getreurd, ik zal volgende week wat meer tijd hebben om artikelen te schrijven. Deze week komt er zoals altijd wel gewoon een PositiviTijd lijstje online, maar meer dan dat gaat helaas niet lukken. Ik hoop op jullie begrip, het is nou eenmaal even niet anders..

Zit jij ook in een drukke periode?Tags:
2 Reactie's
 • Claire
  Geplaatst op 10:11h, 26 maart Beantwoorden

  Zo leuk dat je ook Media, Informatie en Communicatie volgt. Succes met het zoeken naar je stage. Ik weet zeker dat je wat leuks vindt. Je kan natuurlijk ook een halfjaartje op kamers. Het is best wel zwaar om ineens 5 dagen in de week stage te lopen, vooral als je dan ook nog moet reizen!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 13:06h, 26 maart Beantwoorden

   Dankjewel! Waar heb jij stage gelopen?

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: