17 feb Persoonlijk fotoalbum

Afgelopen woensdag was het 15 februari. Een (voor mij) speciale dag. Twee jaar geleden kreeg ik een relatie met het allerliefste vriendje van de wereld! Ik vind dat heel bijzonder, omdat ik enorm blij ben dat we nog steeds samen zijn. Twee jaar is misschien niet veel vergeleken met een mensenleven, maar voor mij (en voor mijn leeftijd) is dit best een hele poos. Om aan mijn vriend te laten zien dat ik hem heel speciaal vind, heb ik een fotoalbum gemaakt.

Het leek me enorm gaaf om de afgelopen twee jaar in foto’s weer te geven, zodat we over een aantal jaren terug kunnen kijken naar onze eerste twee liefdesjaren. Ik kocht een mooi fotoalbum/scrapbook bij de Hema en daarna ben ik alle foto’s van ons samen (en geloof me, dat zijn er veel!) gaan uitzoeken. Wat zijn bijzondere foto’s? Welke herinneringen hangen daaraan vast?

Uiteindelijk had ik zo’n 50 foto’s uitgezocht en uitgeprint via het internet. Twee dagen later waren ze in huis, ik kon aan de slag gaan! Ik was zo ongelooflijk enthousiast over dit idee, dat ik er meteen aan begon. Allereerst was het natuurlijk van belang dat ik de foto’s op chronologische volgorde ging leggen en daarbij ook de gebeurtenis opschreef. Mijn idee was om ongeveer de helft van het album te gebruiken voor het eerste jaar van onze relatie en de andere helft voor het tweede jaar.

Daarnaast kocht ik bij de Hema ook nog een zilveren fineliner, waarmee ik de datum en de herinnering bij de foto kon opschrijven. Ook had ik thuis nog een aantal bijpassende stickers die ik hier mooi bij kon plakken, zodat het nog iets specialer werd.

Dit alles kostte me een aantal uren, maar ik ben enorm trots op het resultaat! Ik geloof niet dat er iets persoonlijker is dan een fotoalbum vol met herinneringen. Op het einde schreef ik ook nog een mooie persoonlijke brief die ik in een envelop deed en in het fotoalbum plakte.

Al met al was dit een enorm leuk projectje waar ik heel erg van heb genoten.
Nu nog de reactie van Thijs afwachten hihi.



Impressie

2 Reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: