25 mrt Persoonlijke update #1

Hoi allemaal!

Ik dacht dat het wel even fijn was om een persoonlijke update te plaatsen. Ik plaats voornamelijk posts over make-up, outfits of andere dingen, maar gewoon tegen jullie aan ‘kletsen’ heb ik nog te weinig gedaan. Vandaar dit artikeltje (:

Op dit moment zit ik in het 1e jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Ik zit nu vlak voor alle deadlines, wat ervoor zorgt dat ik heel veel tijd kwijt ben aan school. Helaas vind ik hier tussendoor minder tijd om veel aan mijn blog te werken. De laatste paar weken werkte ik zo ver vooruit, dat ik al heel veel artikelen vooruit had gepland. Maar ik merk dat het nu een beetje lastiger wordt. Omdat ik veel tijd kwijt ben aan school, heb ik minder tijd om echt standaard vier artikelen per week klaar te zetten. Dus heb ik besloten om iets van deze planning af te stappen en gewoon artikelen ga plaatsen wanneer ik wil. Ik wil mezelf in deze drukke tijd niet verplichten om standaard vier artikelen op vaste dagen te moeten schrijven. Ik wil graag meer tijd kunnen besteden aan een artikel en dat lukt niet altijd als ik ook nog zo druk ben met school.

Als ik meer tijd over heb zullen er meer artikelen per week gaan verschijnen, maar op dit moment heb ik de tijd even niet. Na mijn deadlines en tentamens heb ik veel meer tijd over en zal ik dus ook meer tijd hebben om artikelen te kunnen schrijven. Tot die tijd dus iets minder dan normaal, maar ik blijf gewoon posten!

P.S. Ik ben trouwens uitgekozen als bloginsider voor Livelifegorgeous. Hiervoor heb ik drie producten van Sanex ontvangen die ik binnenkort zal gaan reviewen, dus houdt mijn blog in de gaten!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: