12 mrt PositiviTijd | Week 10

Het is zondag. De laatste dag van de week, waarop ik wekelijks terugblik op positieve dingen en gebeurtenissen van de afgelopen week. Dit is mijn manier om positiever in het leven te kunnen staan. Pak er lekker een kop koffie of thee (en natuurlijk een koekje) bij en ga er even voor zitten. Probeer dan eens, na het lezen van dit lijstje, zelf een lijstje van vijf positieve dingen van de afgelopen week op te stellen.

Mijn PositiviTijd lijstje

~ Een hele fijne middag met lieve Thijs <3;
~ Verslaafd zijn aan Modern Family;
~ Papa die lekkere paaseitjes meeneemt speciaal voor mij;
~ Een schoolopdracht die makkelijker en sneller ging dan verwacht;
~ Een college in het Engels toch makkelijk kunnen volgen (mijn Engels is niet heeeel goed, vandaar);
~ Mijn make-up kwasten die weer lekker schoon zijn;
~ Naar de kapper gaan en allemaal lieve complimenten ontvangen;
~ Mijn haar eerst te kort vinden, maar na een paar dagen toch blij zijn met de lengte;
~ Ouwehoeren op werk;
~ Toch maar een Leuchtturm1917 aangeschaft en enorm blij zijn als de pakketjesbezorger hem door de brievenbus gooit;
~ Een nieuwe hobby gevonden (Bullet Journal);
~ Een sollicitatiebrief uitgestuurd voor mijn stage volgend jaar (fingers crossed..);
~ Een minor gevonden voor volgend jaar in Groningen (spannend!);
~ Muziek uit mijn jeugd (lol, ik ben nog steeds in mijn jeugd, i know) luisteren en daar heel vrolijk van worden;
~ Nieuwe dingen proberen met mijn haar;
~ De nieuwe muziek van Teske luisteren <3;
~ Genieten van mijn vrije tijd en hier optimaal gebruik van maken.

Welke vijf positieve dingen van afgelopen week heb jij opgeschreven?
7 Reactie's
 • Resy
  Geplaatst op 16:51h, 12 maart Beantwoorden

  Dat je je haar in eerste instantie te kort vind wanneer je net bij de kapper vandaan komt is echt heel herkenbaar! De enalaatste keer dat ik naar de kapper ging had ik dat ook, maar na een dag was ik er al super blij mee 🙂

  De laatste keer dat ik naar de kapper ging wilde ik het weer precies die lengte. Helaas dat de kapper toen absoluut niet luisterde en er twee keer zo veel af haalde. Dat was wat minder… Nu na twee maanden ben ik pas weer een beetje blij met de lengte. Maar het is gelukkig maar haar en groeit gewoon weer aan haha
  Resy onlangs geplaatst…Wanneer is goed, goed genoeg?My Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 20:12h, 12 maart Beantwoorden

   Wat apart dat zo’n kapper niet luistert naar de klant.. Jij moet er mee lopen. Ik snap dat je dat niet echt kon waarderen. Ja, het groeit wel aan, maar het duurt toch best een tijdje.

 • Irene
  Geplaatst op 21:26h, 12 maart Beantwoorden

  Fijn lijstje! Ik ben ook weer aan het bullet journallen geslagen. Leuk hé? Ik kocht een Moleskine met puntjes maar ik vind dat het papier iets te hard doorschijnt. Hoe zit dat met jouw boekje?
  Irene onlangs geplaatst…Een weekend als ditMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 07:40h, 13 maart Beantwoorden

   Ja heel leuk! Hoe bevalt het jou? Ja het papier van die van mij is ook best dun, dat is wel erg jammer..

 • Romy
  Geplaatst op 08:33h, 13 maart Beantwoorden

  Van Modern Family word ik ook altijd zo blij! En ik herken wat je zegt van naar de kapper gaan en dan terugkomen met een kapsel dat je eigenlijk te kort vindt. Wat fijn dat je er later wel echt enthousiast over werd 🙂
  Romy onlangs geplaatst…7 redenen om meer van jezelf te houdenMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 16:00h, 13 maart Beantwoorden

   Volg je Modern Family ook? Ja daar ben ik ook blij mee :)!

   • Romy
    Geplaatst op 08:58h, 14 maart Beantwoorden

    Ja, ik heb het een tijdje gevolgd. Op dit moment heb ik al een tijdje geen afleveringen meer gekeken, maar ik vond het altijd een hele leuke serie.

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: