14 mei PositiviTijd | Week 19

Het is zondag. De laatste dag van de week, waarop ik wekelijks terugblik op positieve dingen en gebeurtenissen van de afgelopen week. Dit is mijn manier om positiever in het leven te kunnen staan. Pak er lekker een kop koffie of thee (en natuurlijk een koekje) bij en ga er even voor zitten. Probeer dan eens, na het lezen van dit lijstje, zelf een lijstje van vijf positieve dingen van de afgelopen week op te stellen.

Mijn PositiviTijd lijstje

~ Over mijn angst heenstappen;
~ Eindelijk weer verder lezen in Harry Potter en de Vuurbeker. Spannenddd….;
~ De website voor ons (van mij en mijn studiegenoten) magazine opzetten;
~ Gezellig samen met mijn zus in de trein naar school zitten;
~ De zon die weer schijnt;
~ Een hele productieve dag;
~ Steeds meer zin krijgen in mijn stage bij de Margriet;
~ Een kerkdienst bijwonen van mijn moeders koor (mijn moeder zingt en mijn vader doet het geluid, super leuk!);
~ Heeeeeerlijke ijskoffie van de MacDonalds;
~ Zonder jas naar buiten kunnnen;
~ Thijs die altijd heel lief voor mij is <3; ~ Het Songfestival kijken met mijn ouders; ~ Gezellig samen met mijn zus en moeder shoppen in Apeldoorn; ~ Kroketten eten tijdens de lunch; ~ Héél erg blij zijn met mijn aankopen; ~ Complimenten ontvangen en hier heel erg blij mee zijn; ~ Het feit dat ik het bloggen nu beter volhoud dan eerst maakt me heel erg blij; ~ Een (naar mijn zeggen) leuke column schrijven voor mijn studie;
~ Momenten met de mensen waar ik van houd die ik koester;
~ Minecraft spelen;
~ Een hele leuke middag op het blogevenement van Viking;
~ De super toffe goodybag die ik mee naar huis kreeg;
~ Medebloggers ontmoeten;
~ Trots zijn op mezelf dat ik ben gegaan.

Welke vijf positieve dingen van afgelopen week heb jij opgeschreven?
9 Reactie's
 • Claire
  Geplaatst op 09:51h, 14 mei Beantwoorden

  Wat een mooi artikel! Tof dat je gisteren gewoon bent gedaan. Vind het heel stoer vooral als je misschien niet mega veel bloggers heel goed kent. Dus super leuk dat je er was en volgens mij heb je mooie dingen gemaakt ! 🙂

  • Danique Krol
   Geplaatst op 12:10h, 14 mei Beantwoorden

   Dankjewel! Ik vond het echt heel erg leuk om zo inderdaad wat andere bloggers te leren kennen. Vond jij het ook leuk?:)

 • Romy
  Geplaatst op 12:00h, 14 mei Beantwoorden

  Wat een leuk positief lijstje! En zo goed en leuk dat je erbij was gisteren 🙂 Het was leuk om je even gesproken te hebben!
  Romy onlangs geplaatst…Mijn wish list voor mijn 24e verjaardagMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 12:11h, 14 mei Beantwoorden

   Dankjewel! Ik vond het ook heel leuk om jou te zien!

 • Stella
  Geplaatst op 15:46h, 14 mei Beantwoorden

  Wat een fijn lijstje! En ik vond het heel leuk dat je er was; ik hoop dat je het voor herhaling vatbaar vond. Best eng zoiets he? Ik vond ‘t ook echt spannend, maar ook heeeeel erg leuk <3 Veel liefs en fijne zondag!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 07:45h, 15 mei Beantwoorden

   Dankjewel! Ik vond het leuk om je te ontmoeten en ik vind het zeker voor herhaling vatbaar <3.

 • Irene
  Geplaatst op 17:33h, 14 mei Beantwoorden

  Jaa zonder jas naar buiten kunnen vind ik echt zo zalig! ^^ En Harry Potter ook. Ben momenteel een ander boek aan het lezen, maar ik wil sowieso ook graag nog de HP’s nog es uitlezen 😀
  Irene onlangs geplaatst…De zee in huis • Review foto op canvasMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 07:48h, 15 mei Beantwoorden

   Heerlijk hè? Is het bij jou deze week ook zo warm? En dat moet je zeker doen!

 • Esther
  Geplaatst op 00:29h, 17 mei Beantwoorden

  Het zonnetje dat schijnt is inderdaad een bijmaker (:

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: