02 jul PositiviTijd | Week 26

Het is zondag. De laatste dag van de week, waarop ik wekelijks terugblik op positieve dingen en gebeurtenissen van de afgelopen week. Dit is mijn manier om positiever in het leven te kunnen staan. Pak er lekker een kop koffie of thee (en natuurlijk een koekje) bij en ga er even voor zitten. Probeer dan eens, na het lezen van dit lijstje, zelf een lijstje van vijf positieve dingen van de afgelopen week op te stellen.

Mijn PositiviTijd lijstje

~ Touren met Thijs langs onbekende mooie plekken;
~ Pizza bestellen bij Domino’s;
~ Quality time <3;
~ Shoppen in Enschede en twee hele leuke zomerjurkjes scoren;
~ Kijken bij de verdediging van mijn zwager en heel erg trots zijn;
~ Gezellig op een terrasje zitten op de Oude Markt;
~ Uit eten om het slagen van mijn zwager te vieren;
~ Thijs die plotseling vrij is, waardoor we een hele dag samen hebben;
~ Lunchen en shoppen met vriendinnen;
~ Bijna vakantie hebben (nog 1 dagje school);
~ Ons magazine helemaal klaarmaken om te laten drukken. Hij is echt supermooi geworden! (binnenkort zal ik hem hier laten zien)
~ Blij zijn met het feit dat ik zulke lieve mensen om mij heen heb <3;
~ Een nachtje weg boeken met mijn vriendinnen;
~ Mama die samen met opa en oma gezellig komt eten terwijl ik aan het werk ben;
~ Koffie drinken bij de Hema terwijl het buiten regent dat het giet;
~ Sinds een lange tijd weer eens tien uur achter elkaar slapen, heerlijk!;
~ Benoemd worden op de blog van Sandra en vervolgens heel wat nieuwe bezoekers erbij krijgen (thankyou!);
~ Thijs die mij ophaalt van het station omdat het zo hard regent;
~ Een hele leuke dag hebben op werk;
~ Heerlijke fruitsalade eten die papa had gemaakt;
~ Harry Potter 7 weer eens kijken.

Ik merk echt dat het me deze week veel moeite kost om een lijst op te stellen. Ik denk echt dat het door alle regen komt. Wanneer de zon schijnt, ben ik automatisch een stuk vrolijker. Deze week heb ik ook vrij weinig gedaan, ik was vooral druk bezig met de Sims en ik was veel samen met Thijs. Dit was natuurlijk erg leuk, maar ik wil voorkomen dat het lijstje er iedere week een beetje hetzelfde uit ziet. Vandaar dat het lijstje deze week een stuk korter is dan anders. Hopelijk zit volgende week weer vol met PositiviTijd!

Welke vijf positieve dingen van afgelopen week heb jij opgeschreven?
5 Reactie's
 • Romy
  Geplaatst op 19:08h, 02 juli Beantwoorden

  Jammer is dat hè, dat slecht weer soms al zoveel met je stemming kan doen. Maar wat goed dat je toch een aantal fijne punten hebt benoemd! Succes nog met je laatste dag school en voor daarna lekker genieten 🙂
  Romy onlangs geplaatst…5 boeken die ik deze zomer wil “lezen”My Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 23:07h, 02 juli Beantwoorden

   Ja, dat is echt heel vervelend. Ik merkte het vandaag al direct: de zon scheen en mijn humeur was weer stukken beter! Dankjewel!

 • Simone
  Geplaatst op 19:26h, 02 juli Beantwoorden

  Wat een fijne momentjes allemaal! Soms heb je nou eenmaal een kortlijstje. Mijn positieflijstje op mijn blog is helaas ook wat kort. Maar hopelijk volgende maand weer een stuk uitgebreider!
  Simone onlangs geplaatst…Blijmakers #5My Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 23:08h, 02 juli Beantwoorden

   Niks aan te doen, een mindere week heeft iedereen wel eens!

 • Charel
  Geplaatst op 14:57h, 03 juli Beantwoorden

  Ik word altijd zo blij van dit soort lijstjes heerlijk!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: