11 mrt Review | Catrice Blush Palette

Toen de nieuwe collectie van Catrice uitkwam, wist ik meteen welk product ik graag wou hebben. Het Catrice Blush Artist Shading Palette natuurlijk! Er zijn drie verschillende palettes, namelijk 010 BronzÉclat, 020 CorAll I Need en 030 Rock´n´Rose. CorAll I Need sprak mij het meeste aan, dus die nam ik mee in mijn winkelmandje.

catrice-blushes-open

Het palette bevat 3 verschillende kleuren. Links een donkerroze/koraal kleur met glitters, middenin een matte korale kleur en rechts een oranje kleur met glitters. Een erg divers palette dus. Op naar de swatches!

DSC_4595

De blushes zijn niet super goed gepigmenteerd, maar er komt zeker genoeg kleur vanaf. De donkerroze poeder bevat kleine subtiele glitters wat de blush erg mooi maakt. De matte blush is ook erg mooi en de oranje blush is erg subtiel en bevat vooral veel glitters.

De eerste kleur uit het palette aangebracht op mijn wangen:

1

Deze roze blush is het beste gepigmenteerd van de drie kleuren, dus is het wel noodzaak om de poeder subtiel aan te brengen. Ik vind de kleur erg mooi en ook de kleine glittertjes maken de blush erg ‘speciaal’. Ik ben fan van deze kleur!

De matte korale kleur:

2

Ook de koraalkleur is erg mooi op mijn wangen. Het pigment valt goed uit op mijn gezicht. Wat ik een pluspunt vind aan deze blush, is dat hij mat is. Ik vind het een erg mooi kleurtje.

De oranje kleur:

3

Zoals te zien is op bovenstaande foto, is deze blush het minst goed gepigmenteerd van de drie. Ik denk dat ik deze poeder eerder een highlighter dan blush kan noemen. Hij geeft vooral veel glitters af en weinig kleur. Wellicht is deze poeder mooi over de matte korale kleur. Wat dat betreft is het wel een leuke ‘blush’.

Ik vind dit een heel erg mooi palette. Vooral de eerste twee kleuren spreken mij erg aan. Je kunt eigenlijk vrij veel kanten op. Vooral voor de zomer vind ik dit erg leuke kleurtjes. Ik denk dat dit wel een favoriet gaat worden!

Het blush palette kost €4,59 en is onder andere verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van dit palette?

4 Reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: