18 feb Review | Catrice Contouring Palette

Sinds een paar maanden ben ik ook steeds meer bezig met contouren. Mijn geliefde Etos contouring powder is erg fijn, maar ik was wel heel erg benieuwd naar andere contourpowders. Dit setje sprak me heel erg aan, omdat de bronzer erg koel en assig is. Perfect voor mijn witte huidje. Ook de highlighter zag er veelbelovend uit. Testen maar!

De verpakking ziet er simpel, maar netjes uit. Het doosje heeft een transparante deksel, wat ik erg handig vind. Hierdoor kan ik gelijk zien hoe het product eruit ziet.

DSC_3124

De highlighter bevat kleine glittertjes en de bronzer is volledig mat. Allebei zijn ze koel van kleur. Dat ziet er veelbelovend uit!

ja

Zoals hierboven te zien is, is het pigment van de bronzer erg goed. De bronzer is bruin, maar neigt gelukkig niet naar oranje. Dat is een pluspunt, want vaak is het helaas wel zo dat bronzers erg oranje zijn. Ik vind dat persoonlijk niet mooi, gelukkig valt deze bronzer mee. De highlighter valt een beetje weg op mijn witte huid, maar het ziet eruit dat het gaat zorgen voor een mooie glow. Over de pigmentatie ben ik dus tevreden.

Mijn gezicht met enkel foundation en concealer:

niks

Mijn gezicht mét bronzer en highlighter:

bronze2

bronze

De bronzer brengt erg streperig aan en is lastig uit te blenden. Dit zorgt ervoor dat het meer tijd kost om de bronzer goed aan te brengen. Wel is de kleur erg mooi, de perfecte bronze kleur van mij. Hij is minder poederig dan mijn Etos contour powder, maar helaas, deze bronzer overtreft hem niet. De highlighter valt niet heel goed vast te leggen op foto, maar is wel erg mooi. Ook de highlighter brengt streperig aan, waardoor het al snel onnatuurlijk lijkt. Ik zelf gebruik liever producten die meteen goed werken. Als ik ‘s morgen om 6 uur uit bed moet, wil ik niet teveel tijd hoeven besteden aan mijn contouring.

Ik vind het wel een heel leuk product. Ook erg leuk dat drogisterijen nu ook van dit soort kitjes verkopen. Voor de beginnende make-up liefhebbers is dit wellicht een leuk palette. Voor de iets donkere huidjes verkoopt Catrice dit palette ook nog in 020 Warm Harmony.

Het Catrice Prime and Fine 010 Ashy Radiance Professional Contouring Palette kost €4,59 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

1Reactie

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: