06 feb Review | Catrice wenkbrauw setje

Ik houd persoonlijk van zo natuurlijk mogelijke wenkbrauwen. Wel vind ik het mooi om ze bij te tekenen. Maar hoe vind je de juiste kleur?

Sinds een aantal jaar gebruik ik het wenkbrauwsetje van Essence, maar die vind ik toch niet zo heel fijn. De kleur is niet heel mooi en de verpakking is ook erg onhandig. Het werd tijd dat ik op zoek ging naar een nieuw wenkbrauwproduct. Ik had vele goede verhalen gehoord over het wenkbrauw setje van Catrice, die moest ik dan ook maar eens gaan proberen.

Het setje komt in een zwarte, kleine verpakking. Een handig formaat om mee te nemen.

DSC_3149

Binnenin bevinden er zich twee kleuren, een lichte en een iets donkere. Het onderste gedeelte van de verpakking kun je uitschuiven. Hierin zit een kleine pincet en een klein kwastje met aan de andere kant een heel klein borsteltje. Ook zit er een spiegeltje aan de binnenkant. Leuk bedacht!

DSC_3155

De bovenste kleur is een assige bruin. De perfecte kleur voor mijn wenkbrauwen misschien? De onderste kleur neigt veel meer naar echt bruin.

ja

De poeders geven vrij veel product af en zijn best goed gepigmenteerd. De donkere kleur geeft iets meer kleur af, maar is natuurlijk ook veel donkerder. Dit zit er goed uit!

Mijn wenkbrauwen zonder product:

Geen

De donkerste kleur aangebracht:

donker

Deze kleur vond ik wel erg heftig en veel te donker voor mij.

De lichtste kleur aangebracht:

licht

Super! Deze kleur past precies bij mijn natuurlijke kleur. Ik denk dat ik mijn nieuwe go to wenkbrauw product heb gevonden hoor!

Het wenkbrauw setje ziet er erg leuk uit, en bevat over het algemeen mooie poeders. Wel is het jammer dat er dan één kleur onaangeraakt blijft. Maar voor deze prijs krijg je zeker waar voor je geld! Ik raad dit setje echt aan, als je op zoek bent naar een assige of een middenbruine kleur. Het is fijn dat er een spiegeltje inzit, hierdoor is het erg handig om dit setje mee te nemen. De mini pincet en het kwastje zijn wel handig als je verder geen kwasten mee wilt nemen, maar ik gebruik toch liever mijn eigen pincet en wenkbrauwkwast van EcoTools.

Voor dit wenkbrauwsetje betaal je €3,99.

3 Reactie's
 • Marijke
  Geplaatst op 18:49h, 07 februari Beantwoorden

  Leuk geschreven! Mooi resultaat en foto’s.

 • Susan
  Geplaatst op 11:24h, 16 februari Beantwoorden

  Ik gebruik deze dagelijks en ben er super tevreden over! Fijn dat hij bij jou ook een god resultaat geeft!

  Liefs,
  Susan

 • Danique Krol | Mijn Valentijnslook
  Geplaatst op 16:55h, 16 februari Beantwoorden

  […] Catrice Eye Brow Set Bruin […]

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: