10 feb Review | Essence lipstick

Ik was heel erg benieuwd naar de nude lipstick lijn van Essence, vandaar dat ik één van deze lipsticks bestelde. De kleur sprak me erg aan vanwege het feit dat het een ‘my lips but better’ kleurtje is. De kleur die ik bestelde heet 03 Come Naturally.

De lipsticks verschijnen in een gekleurde huls, wat ik erg leuk vind omdat het hierdoor meteen al een beeld geeft van de kleur die de lipstick zelf heeft. Zo kun je de lipstick ook makkelijk terugvinden in je stash. Pluspuntje dus!

DSC_3165

DSC_3166

Zoals je hierboven kunt zien, neigt de lipstick een beetje naar paars. Erg leuk, maar of het echt nude is? Ik zal hem niet zo heel snel nude noemen. Door de paarsige ondertoon is hij toch wel iets aparter dan een normale nude lipstick.

DSC_3282

Als ik de lipstick op mijn arm swatch, geeft hij gelukkig veel pigment af. Ik vind het persoonlijk een erg mooie kleur.

Mijn lippen zonder iets erop:

niks

Mijn lippen met de lipstick:

wel

Zoals je ziet valt de lipstick op mijn lippen een stuk paarser uit dan te zien is op de swatch. Hij brengt wel soepel aan, maar aan de binnenkant van mijn lippen heeft hij moeite om te pakken. De kleur is, zoals ik gewend ben van Essence, erg romig. Dit zorgt er helaas ook voor dat de lipstick niet uren kan blijven zitten. Een maaltijd overleeft hij niet.

Full face:

full

Ik ben heel erg tevreden over de lipstick. Het is een erg mooie, aparte kleur. Wat dat betreft perfect voor beginnende make-up junkies, die toch net iets verder willen gaan dan een lichtroze lipstick. Voor de prijs hoef je hem ook zeker niet te laten liggen, de lipstick kost €2,39.

Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: