24 feb Review | Essence Sun Club Bronzing Powder

Naast de contour kit van Catrice (de review kun je hier lezen), bestelde ik ook een bronzing powder van Essence. Dit vrolijke poeder sprak mij voornamelijk aan door het leuke patroontje dat er in zit. Het doosje bevat een bronzer en een highlighter, die apart, maar ook samen te gebruiken zijn.

DSC_3128

De bronzer is mat en bruin en de highlighter bevat een mooie glans. Ze zijn beide erg warm van kleur, wat het erg leuk maakt voor de zomer.

DSC_3930

En wauw, wat een pigment! Geweldig. De bronzer is wel echt een bronzer en niet zo zeer een contour powder. Contour powders zie ik toch liever iets assiger dan echt bruin. Wat dat betreft is dit een erg leuk product om warmte aan te brengen in het gezicht. Voor het shapen kan hij ook best worden gebruikt, maar dit is mooier in de lente of de zomer. In de winter gebruik ik liever een iets koelere kleur.

En nu, op naar het resultaat!

Mijn gezicht zonder make-up:

niks

Mijn gezicht met enkel foundation en concealer:

foundation

Met bronzer en highlighter:

1

DSC_3700

DSC_3708

Full face:

DSC_3711

DSC_3712

De bronzer pakt erg mooi uit op mijn huid. De kleur is niet te oranje, maar echt een warme bruin. Het zorgt ervoor dat mijn gezicht iets meer vorm krijgt, maar ook dat mijn gezicht iets meer warmte krijgt. De bronzer blend goed uit en brengt gelukkig niet streperig aan.

De highlighter is vrij subtiel en bevat kleine glittertjes. Het is me niet gelukt om de highlighter goed op de foto te krijgen, maar in het echt is hij echt supermooi. De highlighter bevat een gouden glans, wat erg mooi staat bij de warme bronzer.

Ik ben super tevreden over deze mooie bronzingpowder. Ik denk dat ik hem nu niet heel veel ga gebruiken, maar in de zomer wel. Voor nu is de bronzer me iets te warm, maar daar is hij zeker niet minder mooi om. Ik vind dat Essence dit product erg leuk heeft bedacht en hierom raad ik de bronzing powder ook aan aan iedereen die nog op zoek is naar een mooie bronzer en highlighter combo voor een niet al te hoge prijs.

De Essence Sun Club 10 2in1 Bronzing Powder kost €3,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister

Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: