12 mei Review | Etos parfum Forever Love

Etos heeft onlangs vier geuren uitgebracht onder hun eigen naam. Vier verschillende geuren die maar een tientje per stuk kostten. Er is genoeg keuze, voor iedereen is er wel een geur te vinden. Ik ontving de geur Forever Love. Ben je benieuwd wat ik van deze geur vind en wat de verschillende noten zijn? Lees dan snel verder.

DSC_5574

De flacon bevat 50 ml. De verpakking is simpel, maar wel stijlvol. Je betaald immers voor de lekkere geur. De naam vind ik ook erg leuk bedacht.

DSC_5584

Dan nu over de geur. Forever Love is bloemig en fruitig, precies waar ik gek op ben. De parfum bevat muskus, amber, patchoeli en vanille als basis. De verschillende fruiten die erin zijn verwerkt, zijn perzik, pruim, cassis en bergamot. Ook bevat de parfum roos, jasmijn en muguet.

DSC_5555

Dit alles samen maakt de parfum tot een erg zwoele, excotische geur. Wat mij betreft een perfecte geur voor aankomende zomer!

Naast Forever Love, verkoopt Etos ook nog de geuren Sapphire Sky, Evening Kiss en Dreamy Garden. Voor €9,99 kun je deze lekkere geurtjes toch niet laten liggen?

Heb jij de nieuwe geuren van Etos al geprobeerd?

Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: