01 mrt Review | Essence I ♥ Nude Eyeshadow + Big Bright Eyes potlood

Zoals je hebt kunnen lezen in deze shoplog, bestelde ik ook nog twee kleinere producten. Het Essence Big Bright Eyes potlood en de I ♥ Nude Eyeshadow in de kleur Crème Brûlée. Aangezien dit beide wat kleinere producten zijn, vond ik het een beetje te veel van het goede om deze apart te behandelen. Vandaar dat ik ze hieronder één voor één kort bespreek. Dit zijn dan ook de laatste producten van bovenstaande shoplog.

DSC_3170
Allereerst de I ♥ Nude Eyeshadow. Normaal ben ik nooit zo van de mono oogschaduws, maar deze leek mij toch het proberen waard. Deze oogschaduw is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

DSC_3133

De verpakking is erg simpel, zoals ik gewend ben van Essence. De kleur ziet er erg mooi uit. Een champagnekleur met shimmer.

ja

Ook op mijn hand ziet de oogschaduw er erg mooi uit. Echt een champagnekleur dit. Het pigment is redelijk, niet super geweldig, maar goed genoeg.

8

Op mijn ooglid valt het pigment echter een beetje weg. De kleur is niet goed te zien. Of dit nou komt door het product zelf, of door het feit dat ik gewoon een hele lichte huid heb, ik weet het niet. Ik denk dat ik hem mooier vind als highlighter onder het wenkbrauwbot of als basis voor over het hele ooglid. Jammer dat hij niet voldoet aan mijn verwachtingen. Wie weet staat hij bij jou een stuk mooier!

De Essence I Love Nude 02 Crème Brûlée Oogschaduw  kost €2,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

DSC_3140

Dan nu het Essence Big Bright Eyes potlood. Dit is een nude kleurig potloodje, die je aanbrengt op je waterlijn. Hierdoor zullen je ogen groter lijken.

DSC_3275

Zoals te zien is hierboven, is het potlood goed gepigmenteerd. Er komt een rozige ‘nude’ kleur vanaf. Dat ziet er goed uit. Testen maar!

Mijn ogen zonder make-up:

DSC_3215

Mijn ogen met het Big Bright Eyes potlood:

DSC_3255

ja

Het potlood is erg zacht. Mijn waterlijn pakt het potlood goed op, maar dit zorgt er ook voor dat het product iets ‘ophoopt’ en in mijn onderwimpers beland. Kwestie van secuur aanbrengen. De kleur is erg mooi, en ik merk echt dat mijn ogen een stuk groter lijken. Sinds ik het potlood heb, gebruik ik hem elke dag. Een erg fijn product dus!

Het Essence 01 Highlight It…Nude Big Bright Eyes Jumbo Oogpotlood kost €1,50 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Welk van deze twee producten is jouw favoriet?

2 Reactie's
 • Marleen
  Geplaatst op 11:34h, 03 maart Beantwoorden

  Ik vind het hele mooie subtiele producten! Ze maken je look net even wat specialer. Ze staan je mooi zeg 🙂

  • Danique Krol
   Geplaatst op 11:59h, 03 maart Beantwoorden

   Ahw lief, dankjewel!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: