01 apr Review | Kruidvat Beautyblender

De Beautyblender, wie kent het roze en populaire make-up sponsje niet? Vele YouTubers en bloggers zijn er fan van. Tot aan vorige week bracht ik mijn foundation, bb cream en concealer aan met mijn handen, of met een kwast. Maar omdat het make-up sponsje zo populair is, raakte ik toch ook wel erg benieuwd. Ik liep door de Kruidvat en ik zag deze ‘beautyblender’ hangen voor maar €2,99. Stukken goedkoper dan de echte, die zo’n €20 kost. Voor dat geld kon ik het sponsje niet laten liggen. De make-up spons is vrij nieuw, want Kruidvat heeft onlangs haar hele Beauty Essentials lijn vernieuwd.

DSC_4790

De Kruidvat spons heeft een iets andere vorm dan de orginele Beautyblender. De orginele blender is echt een ‘druppel’ en deze spons heeft in het midden een soort van ‘inkeping’. De spons voelt vrij stevig aan. Om foundation aan te brengen, is het van belang dat je de spons vochtig maakt. Anders dan de orginele Beautyblender, wordt deze spons niet groter dan wanneer hij droog is. Je moet de spons nat maken om voor dat airbrush effect te gaan. Dit is waarom de Beautyblender zo speciaal is. Tijd om hem uit te testen op mijn gezicht!

Mijn gezicht zonder foundation:

DSC_4787

Ik breng mijn geliefde Catrice All Matt Plus Foundation aan in stippen op mijn gezicht. Dit lijkt mij de makkelijkste manier om de foundation uit te blenden.

DSC_4793

En nu, blenden maar! Ik vind de vorm van de spons erg prettig. Met het dikkere gedeelte kun je makkelijk de grote delen van je gezicht blenden, met het puntje kun je goed in de hoekjes komen. Doordat de spons vochtig is, blend hij de foundation erg mooi in. De dekking is wat lichter dan wanneer ik de foundation met een kwast aanbreng, maar dat vind ik juist wel mooi!

Mijn gezicht met foundation:

DSC_4795

Full face:

DSC_4801

Ik vind de Kruidvat Beautyblender erg prettig werken. Het effect is erg mooi en natuurlijk, wat erg fijn is voor iedere dag. De foundation van Catrice die ik heb gebruikt is van zichzelf al erg dekkend. Dit vind ik persoonlijk niet heel erg fijn voor iedere dag. Ik ben dus erg blij dat ik deze spons heb gekocht en ik gebruik hem sindsdien elke dag!

Wel een klein minpuntje aan deze spons, is dat hij na één keer gebruiken al heel erg vies is. De spons neemt de foundation natuurlijk op, waardoor er ook wat product in blijft zitten. In principe is dit niet zo erg dat je hem niet vaker kan gebruiken, maar ik heb ook geen tijd om hem iedere dag te wassen. Ik ben erg benieuwd hoelang die mee gaat.

DSC_4798

Ik raad deze spons van harte aan aan iedereen die houdt van een subtiele en natuurlijke dekking.

Heb jij een beautyblender? Of gebruik je toch liever een kwast voor je foundation?

Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: