11 apr Review | Sanex Advanced lijn

Wellicht hebben jullie het al meegekregen, maar ik ben een paar weken geleden uitgekozen als Bloginsider voor Livelifegorgeous. Ik mocht twee weken lang de nieuwe Sanex Advanced lijn uitproberen. Nou, ik kan je vertellen, die twee weken zijn om! Vandaar dat ik nu een review schrijf over deze nieuwe, verzorgende producten van Sanex.

Sanex heeft onlangs twee nieuwe lijnen uigebracht, welgenoemd de Advanced lijn. Elke lijn is afgestemd op specifieke huidbehoeften. AtopiCare is speciaal voor een geïrriteerde, hypergevoelige en droge huid. Hydrate 24h voor de zeer droge en/of uigedroogde huid. Ik ontving de fullsize douchecrème, bodylotion en handcrème uit de AtopiCare lijn, omdat ik altijd erg last heb van een droge huid.

DSC_5116

Allereerst de douchecrème. De douchecrème komt in een hele grote verpakking en bevat 500 ml. Er staat dat hij de beschermlaag van de huid versterkt om zo droogheid te verlichten en jeuk te verachten. Ik vond de douchecrème erg fris ruiken en na de tijd voelde mijn huid erg verzorgd aan. Ook als badschuim is de douchecrème erg lekker. Hij geeft veel schuim af en zorgt voor een lekker badje. Ik ben erg tevreden over dit product.

DSC_5126

Daarnaast ontving ik ook de body lotion, een verpakking met 250 ml erin. De body lotion vond ik niet zo heel erg lekker ruiken. Erg jammer dat de geur anders was dan die van de douchecrème. Wel vond ik het erg handig dat er een pompje zit op de fles. Zo kun je makkelijk doseren en pak je niet snel teveel product. Op de verpakking staat dat de body lotion helpt overgevoeligheid van de huid te verminderen en ernstige droogheid te bestrijden, waardoor de huid soepel en gehydrateerd wordt en comfortabeler aanvoelt. Ik zal je vertellen dat Sanex deze uitspraak echt wel waarmaakt. De body lotion trekt erg snel in en maakt de huid erg zacht. Behalve de geur vind ik dit dus ook een erg fijn product.

DSC_5139

Als laatste ontving ik de handcrème uit deze lijn. Van handcrème kan ik nooit genoeg krijgen. Ik was mijn handen heel erg vaak, waardoor de huid op mijn handen heel erg snel uitdroogt. De handcrème van Sanex belooft deze droogheid te bestrijden. En dat deed hij! De handcrème was erg voedend en voelde erg fijn aan. Het intrekken duurde iets langer dan de body lotion, maar toch wel redelijk snel. De handcrème zorgt ervoor dat mijn handen heel zacht en gehydrateerd aanvoelen.

Aan mijn review te lezen kun je wel nagaan dat ik erg tevreden ben over deze nieuwe lijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hiervoor niet veel Sanex producten had gebruikt, maar ik ben om! Ik blijf de producten met plezier gebruiken totdat ze op zijn. Wie weet dat ik daarna de producten wel weer opnieuw aanschaf!

Prijzen en verkrijgbaarheid:

– Sanex Advanced AtopiCare Shower Cream kost €4,99
– Sanex Advanced AtopiCare Body Lotion kost €4,79
– Sanex Advanced AtopiCare Hand Cream kost €4,49
Alle producten zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Ben jij al bekend met de Sanex producten?

2 Reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: