16 mrt Review | Sleek blush, contour kit en oogschaduwpalette

Een tijdje geleden ging ik langs de Dio drogist bij mij in het dorp. En toen zag ik dat er een heel Sleek schap stond! Ik had dit niet eerder gezien in een drogist, ik dacht altijd dat het alleen online te bestellen was. Niets was minder waar, het schap stond er echt! Ik sprong een gat in de lucht, want dit vond ik natuurlijk erg leuk nieuws. Bleek dat Sleek daar al een jaar verkocht werd. Ik weet dus waar ik vaker heen ga.

Ik mocht de cadeaukaart van mijn vriend gebruiken (hij koopt immers nooit make-up haha), dus zocht ik wat leuke producten uit. Mijn oog viel meteen op het Oh So Special i-Divine palette. Ook nam ik de Face Contour Kit en een blush mee. In dit artikel review ik alle drie de producten, dus lees zeker verder!

Het Oh So Special i-Divine palette:

DSC_4223

Het palette komt in een mooie, kartonnen verpakking, die bij mij helaas al iets beschadigd was. Handig om verschillende Sleek palettes uit elkaar te houden. Alle palettes zien er namelijk hetzelfde uit.

DSC_4224

Het palette is mooi, maar simpel vormgegeven.

DSC_4244

Binnenin zit een spiegel en een sponsapplicator. De applicator zelf gebruik ik niet, daar heb ik immers mijn eigen kwasten voor. De grote spiegel is wel erg handig. Ook vind ik het erg leuk dat alle kleuren een naam hebben gekregen. Dat maakt het palette erg speciaal.

DSC_4248

Het palette bevat 12 mooie kleuren. Er wordt afgewisseld tussen matte en glimmende kleuren. Dat ziet er uit als een palette waarmee je alle kanten op kunt.

DSC_4316

Hierboven swatch ik de bovenste rij.
Van links naar rechts:
Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz en Celebrate. Vooral Organza, Ribbon en Glitz spreken mij erg aan.

DSC_4329

En de onderste rij van links naar rechts:
Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up, Noir
Gateau is hier zeker weten mijn favoriet, wat een prachtige kleur!

De ooglook die ik met het palette maakte:

DSC_4373

Op het gehele ooglid bracht ik Pamper aan, in de crease Ribbon, in the Outer ‘V’ Organza, onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken Bow. Als laatste voegde ik Gateau aan over Pamper, op het gehele ooglid.

Het pigment is bij de ene kleur beter dan bij de andere. Het valt op dat de glimmende kleuren beter gepigmenteerd zijn dan de matte. Ik vind het erg leuk dat er wordt afgewisseld tussen lichte en donkere kleuren. Ik vind het een heel mooi divers palette.

Het Oh So Special palette kost €10,49 en is onder andere verkrijgbaar bij de Dio Drogist en op bol.com

De Face Contour Kit in Light:

DSC_4287

Dit contour kitje sprak me ook erg aan. Vooral omdat ik de laatste tijd erg bezig ben met contouren. Het palette was ook verkrijgbaar met de beroemde Blush ‘Rose Gold’ erin, maar deze blush heb ik al apart een keer gekocht.

DSC_4291

Ook het contour kitje heeft een simpele vormgeving.

DSC_4298

Het palette bevat een grote pan bronzer en een iets kleinere pan voor highlighter. Ook in dit doosje zit een spiegel.

DSC_4310

En dan, het pigment.. Geweldig! Wat een mooie poeders zijn dit. De bronzer is mooi mat bruin en gelukkig niet oranje. De highlighter heeft een gouden glans en kleine glittertjes. Over het pigment ben ik meer dan tevreden.

Mijn gezicht met de bronzer aangebracht (de highlighter volgt na de blush):

DSC_4346

Ook op mijn gezicht valt de bronzer mooi uit. Wel komt er veel pigment af, dus je moet voorzichtig zijn met aanbrengen.

De Face Contour Kit kost €8,49 en is onder andere verkrijgbaar bij de Dio Drogist en op bol.com

De Blush in de kleur Pomegranate:

DSC_4255

De blushes komen als enige niet in een kartonnen doosje.

DSC_4275

Ook de blush bevat een spiegel. Dat vind ik echt een pluspunt van Sleek!

DSC_4308

Pomegranate is een mooie donkerroze/paarse kleur met glitters. Op de swatch valt hij iets meer rood uit, maar in het echt is hij toch echt meer aan de paarse kant. Het pigment van deze blush is ook echt waanzinnig!

De blush aangebracht op mijn gezicht (+ de highlighter van de Face Contour Kit):

h1

De blush brengt mooi aan, pas alleen wel op dat je niet teveel product op je kwast pakt. De blush bevat namelijk zoveel pigment dat je al snel op een clown gaat lijken. Breng je de blush echter subtiel aan, dan is hij heel erg mooi!

De blush Pomegranate kost €5,99 en is onder andere verkrijgbaar bij de Dio Drogist en op bol.com

Als laatste nog een full face met alle gebruikte producten:

ja

Wauw, ik ben echt meer dan blij met deze nieuwe Sleek producten. Het pigment van alle producten is waanzinnig, de verpakking is praktisch en mooi en de producten zijn ook nog eens goed betaalbaar! Ik weet zeker dat ik binnenkort weer voor het Sleek schap sta. Ik wil hier meer van!

Ben jij ook zo’n fan van Sleek?

3 Reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: