03 mrt Shoplog Action & Hema

Afgelopen week ging ik gezellig samen met mijn vriend het dorp in. Ik had allerlei hebbedingen op mijn ‘to buy’ lijstje staan, die ik zeker moest hebben! Gelukkig slaagde ik goed en kon ik bijna alles van mijn lijstje afstrepen. Wat hebben ze toch onwijs leuke dingetjes bij de Action! Ik kwam allerlei leuke dingetjes tegen die ik normaal nooit tegenkom. Ook kocht ik het een en ander bij de Hema. Kijk je mee?

Action

Allereerst kocht ik bij de Action drie nieuwe maskertjes. Deze zijn redelijk nieuw bij de Action. Een paar weken geleden kocht ik er ook al twee, maar omdat ze zo fijn waren kocht ik er nog een aantal. Dit zijn sheetmasks, die je gewoon over je gezicht heenlegt, in plaats van smeert. Ik heb ze in de geuren (?) Wild rose, Pomegranate en Blueberries & Yogurt. De maskers kosten €0,55 per stuk.

Daarnaast kocht ik een setje met drie nagelvijlen. Deze kosten €0,89.

Ook kocht ik nieuwe pennen. Daar kun je er toch nooit genoeg van hebben?! Deze schrijven ontzettend fijn. Ik kocht er drie voor €0,79.

Met dit gure en koude weer, moet ik mijn handen enorm vaak insmeren met handcréme. Deze van Vaseline is erg fijn, ruikt lekker en maakt je nagels ook nog eens sterker. Topspul! Deze handcréme kostte mij €1,39.

Het beautymeisje in mij, kon deze leuke set niet laten liggen! Deze set bestaat uit een lipliner en een bijpassende lipgloss. Ze beloven matt te zijn, dus dat sprak mij heel erg aan! En dat voor maar €0,98!

Omdat het ook fijn is om lekker uit je mond te ruiken (en ik niet zo van kauwgom houd), komen deze (nep)smintjes goed van pas! €0.99 per blikje.

Bij het creatieve schap in de Action zag ik onder andere deze leuke stempelset liggen. Erg leuk en hij kostte €1,99.

De Action staat ook bekend om haar leuke (en goedkope) washi tape. Ik nam drie sets mee van €0,79 per setje.

En dan.. Als klapper op de vuurpijl, zag mijn vriend allerlei PC Games liggen voor maar €1,99 (!) per stuk. Hij nam twee games mee en ik nam natuurlijk – als groot Harry Potter fan – deze leuke game mee. Ik moet mezelf dwingen om hem niet de hele dag te spelen, ik ben mijn schoolopdrachten namelijk ook al aan het uitstellen (oeps..).

Hema

Ik was al een poosje op zoek naar een yoghurt to go beker. Dit omdat ik brood meenemen vaak niet heel lekker vind. Ik ben dol op yoghurt met mueslie, dus zo’n to go beker zou goed van pas komen. Bij de Action hadden ze hem niet, bij de Xenos ook niet. Bij de Hema gelukkig wel! En ook nog eens in een gaaf mintkleurtje! Deze beker kostte mij maar €2,50.

Via Instagram kwam ik erachter wat een Bullet Journal is. Het leek mij onwijs gaaf om mijn eigen Bullet Journal te beginnen, maar daar was ik wel een nieuw notitieboekje voor nodig (want ik had er nog niet genoeg haha). Velen raden een Moleskine of een Leuchtturm1917 aan, maar ik vind ze nog best prijzig. Deze kocht ik bij de Hema voor €2,50. Wat ik heel handig vind, is dat het boekje een elastiek heeft waar je een pen in kunt bewaren. Zo houd je mooi alles bij elkaar.

Als laatste kocht ik letterstempels voor €2,50.

Zo, dat was een hele hoop. Ik kan wel zeggen dat ik goed geslaagd ben. Ik ben het meest blij met de yoghurtbeker, het notitieboekje en de Harry Potter game.

Wat vind jij het leukste wat ik gekocht heb?8 Reactie's
 • Claire
  Geplaatst op 21:58h, 03 maart Beantwoorden

  Wauw goed geslaagd! Vind vooral de washi tape, stempels en het notitieboekje. Daar heb ik zelf nooit genoeg van 🙂

  • Danique Krol
   Geplaatst op 08:52h, 04 maart Beantwoorden

   Voor dat geld kun je het ook nooit laten haha!

 • Irene
  Geplaatst op 16:41h, 04 maart Beantwoorden

  Ha ik kocht toevallig deze week ook een boekje om een bulletjournal te starten. Wel een Moleskine omdat ik liefst een boekje had met puntjes in plaats van lijntjes of ruitjes en dat is zooo moeilijk te vinden!
  Irene onlangs geplaatst…No buy month • Ervaring + tipsMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 19:26h, 05 maart Beantwoorden

   Superleuk! Ik ben benieuwd naar de jouwe! Snap ik wel, ik ben er ook heel erg naar op zoek geweest maar ik vind een moleskine eigenlijk best prijzig, wie weet koop ik er één in de toekomst.

 • Anke
  Geplaatst op 21:28h, 04 maart Beantwoorden

  Wat een grappige maskertjes! De Action heeft de laatste tijd zulke leuke spulletjes. X
  Anke onlangs geplaatst…Fotoshoot | De foto’sMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 19:26h, 05 maart Beantwoorden

   Ze zijn heerlijk! Jazeker <3

 • Nicole
  Geplaatst op 11:45h, 06 maart Beantwoorden

  Wat een leuke dingetjes heb je gekocht!
  Nicole onlangs geplaatst…Germany Beauty Haul: Shoes, L’Oreal Delicate Flowers, Balea & More!My Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 21:43h, 06 maart Beantwoorden

   Dankjewel!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: