05 apr Shoplog | Ikea, Vero Moda, Didi en Kruidvat

Afgelopen weekend was ik gezellig een nachtje weg samen met mijn moeder en mijn zus. Dit deden we toen mijn zus 18 was geworden en zouden we ook doen wanneer ik 18 werd. Dit is inmiddels al 1,5 jaar geleden, maar we zijn gegaan! We verbleven in het Mercure Hotel, vlak bij het centrum. We vertrokken vrijdagochtend vanaf huis en stopten bij de Ikea in Amersfoort. Hier hebben we rondgelopen, geluncht en natuurlijk ook wat dingen gekocht. Daarna zijn we in Amersfoort op een terrasje gaan zitten, want de zon scheen heerlijk. ‘s Avonds zijn we uit eten geweest en daarna gingen we naar Pathé om de film Rokjesdag te bekijken. Ik vond het een erg leuke film!

Zaterdags hebben we gewinkeld in Amersfoort. De stad is erg overzichtelijk en de winkels zijn allemaal dicht bij elkaar. De stad is niet te groot en niet te klein, precies goed eigenlijk. Maar erg bijzondere winkels waren er niet, alleen de standaard winkels die overal zijn te vinden. Alhoewel, ben ik toch geslaagd!

Genoeg gekletst, op naar mijn aankopen!

Ikea

DSC_4870
DSC_4915

Bij de Ikea zag ik deze doorzichtige ladeverdeler, speciaal voor make-up. Ik weet dat vele beautybloggers hier fan van zijn en ook ik gaf toe. Ik ben al tijden op zoek naar een mooie manier om mijn make-up in op te bergen. Twee jaar geleden kocht ik speciaal een Malm kastje hiervoor, maar om orde te krijgen in de lades, was nogal lastig. Hier ben ik dan ook erg blij mee en ik heb hem ook direct ingericht.

De Godmorgon ladeverdeler kost €14,99.

DSC_4878

Ook ben ik een echte fan van geurkaarsen en ik ben altijd weer op zoek naar lekkere geuren. Deze geurkaas ruikt naar ‘make-up’ wat ook erg leuk is voor op mijn make-up tafel. Ik vind de geur erg lekker ruiken. De kaars gaat zo’n 20 uur mee.

De geurkaars kost €1,99.

DSC_4880

Ik bewaar mijn kwasten op mijn make-up kast, omdat ik ze snel bij de hand wil hebben. Een paar maand geleden kocht ik precies deze houder, maar mijn kwastenstash is de laatste tijd uitgebreid, waardoor ik er nog één heb aangeschaft. Ik heb er nu één voor mijn gezichtskwasten en één voor mijn oogkwasten. Ik vind ze erg leuk staan.

De kwastenhouder (oorspronkelijk waxinelichthouder) kost €1,99.

Dat was alles wat ik bij de Ikea kocht.

Qua kleren heb ik niet zoveel gekocht. Dit komt omdat ik de laatste tijd steeds kritischer word wat betreft kleding. Ik wil niet meer zo veel mogelijk kopen, ik heb toch liever iets minder van betere kwaliteit. Toen ik de H&M doorliep zag ik wel leuke dingen, maar het was het allemaal net niet. Gelukkig slaagde ik bij de Vero Moda en de Didi.

Vero Moda

DSC_4857

Ik liep in de Vero Moda en eigenlijk koop ik daar vrijwel nooit iets. Totdat ik in een hoekje kwam waar allerlei kleding van het merk Jacqueline de Yong lag. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar toen ik dit jasje zag liggen was ik verliefd! Wat een prachtig jasje en wat een prachtige kleuren! Ideaal voor de Lente. Het model heeft iets weg van een bomberjack, maar door de kleuren is het toch meer lieflijk.

Het jasje kostte oorspronkelijk €22,95, maar omdat het die dag National Glamour Day was, kreeg ik 20% korting.

Didi

DSC_4865

Didi is wellicht niet zo bekend onder meiden van mijn leeftijd, dat dacht ik eerst ook, maar ze verkopen soms best leuke kleding! Mijn moeder en zus zijn grote fans van het merk, dus ik kon ook niet achter blijven. Ik zocht al een hele tijd een mooie zwarte broek, die langer mee gaat dan de broeken van de H&M. De broeken van de H&M zijn in principe prima, maar gaan toch niet zo heel lang mee en ze zitten niet heel erg fijn (vind ik). In Didi zag ik deze mooie zwarte broek, die ook nog eens heel erg mooi zat! De broekrand zit iets hoger dan normaal, niet laag en niet hoog, precies goed eigenlijk. De broek sluit mooi aan en zit ook erg fijn. Ik ben er blij mee!

De broek kostte oorspronkelijk €39,99, maar ook hier kreeg ik 20% korting.

Kruidvat

DSC_4899

Als laatste ging ik nog even langs de Kruidvat, omdat mijn geliefde Catrice concealer bijna op was. Normaal heb ik de kleur 010, maar in dit filiaal zag ik ook de kleur 005 liggen. Daar was ik wel benieuwd naar vanwege mijn lichte huid. Ik hoop dat hij nog mooier is dan de 010.

De concealer kost €3,59.

Dat was alles wat ik heb gekocht. Niet veel, maar ik ben wel heel blij met alles!

2 Reactie's
 • Nicole
  Geplaatst op 12:36h, 05 april Beantwoorden

  Wat een super leuke aankoopjes!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 16:24h, 05 april Beantwoorden

   Dankjewel!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: