20 mei Shoplog | Primark Enschede

Jaja, het is alweer tijd voor een shoplog! Aangezien ik in Enschede studeer, kan ik makkelijk eventjes de Primark in. Dat doe ik eerlijk gezegd vrijwel nooit, maar afgelopen week was ik een dag op tijd vrij en had ik zin om te shoppen. Ik ging alleen en dat vond ik wonderbaarlijk echt heel erg leuk! Ik hoefde met niemand rekening te houden, niemand die zou zeuren dat ik treuzelde. Heerlijk! Ik was eigenlijk in eerste instantie op zoek naar een leuk luchtig wit blousje voor de lente. En die missie is zeker geslaagd! Kijk je mee naar wat ik allemaal heb geshopt?

DSC_5696

Allereerst dus dit mooie gestreepte blousje. Dit soort blousjes zijn de laatste tijd echt in en ik vind het echt heel erg leuk! Het is een lekker luchtig blousje die perfect is voor de lente. En wat helemaal mooi is, is dat hij maar €9 kostte.

DSC_5697

Ik was op zoek naar een kort tuinbroekje, maar ze waren het toch allemaal nét niet. Maar toen vond ik helemaal achter op een rek dit ontzettend leuke playsuit! Ik was op slag verliefd, wat een ontzettend leuk ding. Vooral de kanten details aan de onderkant vind ik erg leuk in combinatie met de spijkerstof. Het broekje is gelukkig niet te kort, dus waarom zou ik hem niet meenemen?! Hij kostte €15.

DSC_5705

Ik heb allerlei leuke topjes zonder mouwen die ik graag draag. Maar als het iets frisser is wil ik er wel een leuk vestje overheen kunnen gooien. Dit witte vestje was in de sale voor maar €3 en is dus vooral handig voor ‘erbij’.

DSC_5716

Toen ik de Primark binnen liep, viel mijn blik onmiddellijk op dit leuke truitje. Ik ben dol op van die kraagjes onder truitjes en daarom was dit het ideale item! Het truitje is echt heel erg schattig en de stof is best dun, dus ideaal voor de iets frissere lentedagen. En wat denk je? Ook dit leuke truitje was in de sale voor maar €3.

DSC_5734

Tja.. Panty’s. Daar kun je er toch nooit genoeg van hebben? Ik nam er 3 mee voor €4.

DSC_5741

DSC_5749

Als allerlaatste kocht ik nog deze twee leuke broekjes. De kleurtjes zijn erg leuk en ze leken me handig als sport- of pyjamabroekje. Helaas zijn ze wel wat doorschijnend en kort, dus het worden waarschijnlijk echt pyjamabroekjes. Maar voor de prijs maakt het niet uit, per stuk kosten ze €3.

Dat was alles wat ik heb geshopt bij de Primark!

Ben jij ook zo dol op de Primark?

6 Reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: