06 mei Shoplog |Streepjes en een bikini

Vorige week was ik in Enschede en in Amsterdam. In beide steden kocht ik hele leuke dingen, die ik jullie hieronder laat zien!

DSC_5355

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie bikini voor de zomer. De afgelopen jaren kocht ik vaak een goedkope bikini bij de H&M, die het uiteindelijk toch nét niet waren. Ze verkochten voornamelijk bandeau bikini’s, maar dat is toch niks voor mij. Ik ben meer ondersteuning nodig, dus ik ging op zoek naar een beugelbikini. Eerst struinde ik het internet af, maar ik vond het erg moeilijk om te kiezen welke kleuren ik het beste kon kopen. Ik ben helaas zo wit als een melkfles en in de zomer wordt dit wel iets bruiner, maar ik blijf wit. Dat betekent dus dat ik geen zwart, geen wit en geen pastelkleuren kan dragen. Deze kleuren maken mij nog bleker en dat is nou juist wat ik niet wil. Dus toen ik op Koningsdag in Enschede was, ging ik de Hunkemöller in. Ik paste wel 6 verschillende bikini’s, maar uiteindelijk bleef er één hele mooie over. Deze kocht ik uiteindelijk (met 20% korting) voor €35. Ik ben er superblij mee en ik kan niet wachten tot ik hem kan dragen!

Toen ik afgelopen weekend in Amsterdam was, moest ik natuurlijk een aantal dingen shoppen. En waar slaag je beter dan bij de H&M?

DSC_5294

Allereerst zag ik deze leuke top hangen. De top heeft een beetje een ribbelpatroon en een v-hals. Ik vind de kleur erg mooi en het model valt ook erg leuk. De voorkant is korter dan de achterkant en is rond ‘afgesneden’. Erg leuk voor de Lente en Zomer! De top kostte €9,99

DSC_5320

Streepjes, streepjes en nog meer streepjes. Ik was op zoek naar wat basic shirts met streepjes en ik ben zeker weten geslaagd! Bovenstaand topje hing in de Sale voor maar €5. Daar kon ik hem natuurlijk niet voor laten hangen! Hij lijkt me erg leuk boven een highwaisted broek.

DSC_5325

Dit shirtje is erg simpel, maar extra leuk door de omgerolde mouwtjes. De top is iets langer dan normaal en valt losjes. Ik nam hem mee voor €7,99.

DSC_5339

Als laatste nam ik dit jurkje mee. Ik was al een tijdje op zoek naar een simpel gestreept jurkje en dit is hem geworden! De jurk valt tot ongeveer mijn knieën, wat ik erg fijn vind aangezien de meeste jurkjes veel te kort voor mij zijn. Aan de onderkant heeft het jurkje twee kleine splitjes. Ook dit jurkje valt losjes, wat hem erg luchtig maakt voor in de zomer. Ik heb echt heel erg zin om dit jurkje te dragen! En dat voor maar €12,99!

Ben jij ook zo dol op streepjes?

6 Reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: