16 aug Terug van weggeweest

Danique Krol? Wie is dat ook alweer? Ohja, dat meisje dat zo graag schreef over haar leven. Long time, no see..

Wat heb ik het bloggen gemist zeg.. Ongeveer een jaar geleden schreef ik mijn laatste blogpost. Sindsdien heb ik geen moment gevonden om het weer op te pakken, tot nu. Ergens begon het weer te kriebelen en zie hier! Zoals jullie misschien hebben gemerkt heb ik de lay-out van mijn blog wat veranderd én heb ik een nieuw logo. Redenen genoeg om weer een artikel te typen. Waarom ik zolang niets heb geplaatst? Ik heb er geen duidelijke reden voor. Ik heb héél veel hobby’s, waardoor ik het soms moeilijk vind om ze allemaal tegelijkertijd te onderhouden. Maar goed, laat ik me gaan focussen op het nu.

Voorheen zag ik mijn blog vaak als een verplichting. Althans, ik legde mezelf allerlei verplichtingen op. Ik vergat de reden waarom ik deze blog ooit ben begonnen: namelijk als uitlaatklep voor mijn hersenspinsels. Dat is dus ook wat ik vanaf nu ga doen. Schrijven wanneer ik het wil, over onderwerpen die ik leuk vind en blij van word. Het gaat me niet om het aantal lezers, zolang ik er zelf gelukkig van word, moet het goed zijn.

To be continued dan maar..

 

 

 

Tags:
6 Reactie's
 • Stella
  Geplaatst op 09:05h, 17 augustus Beantwoorden

  Ik heb precies gisteren ook een ‘I’m back’ achtig artikel geschreven, hihi. Je blog ziet er echt prachtig uit, en je logo is ook zo mooi geworden! Ik hoop dat je weer lekker veel plezier gaat halen uit het bloggen. En inderdaad: gewoon lekker doen wanneer je er zin in hebt, want als het een verplichting wordt is het zonde. Liefs en ik kijk uit naar je schrijfsels!

  • Danique Krol
   Geplaatst op 00:52h, 20 augustus Beantwoorden

   Ja ik las het, wat toevallig! Wat superlief, dankjewel! Ik hoop het ook, ik ben benieuwd hoe het me gaat bevallen. Ik hoop voor jou natuurlijk hetzelfde, liefs terug.

 • Jessica J.
  Geplaatst op 09:49h, 17 augustus Beantwoorden

  Heel erg fijn om te lezen! Ik ben zelf ook van dat blogschema afgestapt en blog wanneer ik het wil en vooral waarover ik wil, niet omdat het een zelfopgelegde ‘publiceerdag’ is. Welkom terug! 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #107 • Antwerpse zomerbars en stoppen?!My Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 00:53h, 20 augustus Beantwoorden

   Inderdaad dat is wat het is, we leggen het onszelf op. Ik denk maar zo: het is mijn blog en ik bepaal zelf de regels haha. Dankjewel!

 • Mei Qi
  Geplaatst op 12:21h, 19 augustus Beantwoorden

  Je logo is zo gaaf! Eb inderdaad, posten wanneer je wilt! Bloggen moet niet als een verplichting voelen! Ik ben benieuwd naar de posts die nog komen!! 🙂
  Mei Qi onlangs geplaatst…een bolletje málagaMy Profile

  • Danique Krol
   Geplaatst op 00:54h, 20 augustus Beantwoorden

   Lief, dankjewel!

Geef een reactie

CommentLuv badge
error: